05 / 05 / 2024

Bodrum Sundance Residences projesinde 30 Haziran’da yaşam başlıyor!

 Bodrum Sundance Residences projesinde 30 Haziran’da yaşam başlıyor!

Bodrum Sundance Residences projesinde sona gelindi. Teslimler yapılacak ve 30 Haziran’da yaşam başlayacak…


Bozatlı International tarafından Turgutreis, Bodrum’da bulunan Kadıkalesi koyunda hayata geçen Sundance Residences & Boutique Hotel projesinde teslim süreci başlıyor. Projede yaşam 30 Haziran’da başlayacak. Bodrum Sundance Residences projesi 22.5 dönüm alana kuruldu. Projede toplam 9 blok bulunuyor. Sundance Residences & Boutique Hotel projesi, mimari tasarımıyla da konforu ön plana çıkarıyor.

Sundance Boutique Hotel’e garantili kiralayarak ikinci bir kazanç elde edebilirken, dileyen yılın 12 ayı bu konforu yaşıyor. 4 bin metrekarelik özel bir kumsala sahip olan Bodrum Sundance Residences projesi Turgutreis’e 2, Bodrum Havaalanı’na ise 55 kilometre mesafede bulunuyor.

Bodrum Sundance Residences projesinde toplam 175 daire ve 22 suite odalı bir butik otel bulunuyor. Projede alanları 67 ile 220 metrekare arasında değişen evler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak inşa edildi. 

Bodrum Sundance Residences projesinde uluslararası yemek seçenekleriyle ana restoran, kapalı yüzme havuzu, SPA, masaj odaları, spor salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, çocuk kulübü, 2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet havuz bar ve 3 adet tenis kortu bulunuyor. 

0 252 382 2999

www.sundanceresidences.com