26 / 04 / 2024

NT mağazaları 700 personel alacak!

 NT mağazaları 700 personel alacak!

Eğitim ve kültür mağazaları zinciri NT, yeni öğretim yılı başlangıcında artan müşteri taleplerini karşılamak amacıyla 3 ay süreyle istihdam edilmek üzere 700 personel alacak


     NT'den yapılan açıklamada, 8 ülkede, 137 şubesi ve 1200'ün üzerinde çalışanıyla Türkiye'nin uluslararası tek kitap, kırtasiye, teknoloji mağazaları zinciri olarak, yeni öğretim yılı başlangıcında yoğun alışveriş dönemi için 700 kişiye sezonluk istihdam imkanı sağlanacağı ifade edildi. 

     Açıklamaya göre NT'nin tüm Türkiye mağazaları için geçerli olacak sezonluk çalışma süreleri Ağustos - Eylül - Ekim aylarını kapsayacak. Sezonluk personeller ikamet adresi yakın bulunan mağazalarda değerlendirilecek. İletişimde başarılı, ekip arkadaşlarıyla uyumlu çalışmaya hazır, 17 yaş üzeri lise mezunu, Ön Lisans, Lisans mezunu veya öğrenciler başvurularını, ''www.nt.com.tr''- adresinde yayınlanan ''sezonluk personel ilanı''na yapabilecekler. Başvurular, 15 Temmuz'a kadar gerçekleştirilebilecek. 

     

     -Başarılı çalışanlara sürekli çalışma fırsatı...- 

     

     NT Mağazaları İnsan Kaynakları Müdürü Murat Yazıcı, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, ''Mağazalarımızda çalışacak olan sezonluk personellerimizi kişisel ve mesleki gelişimine önem veren, hizmet sunumunda ve kalitesinde fark oluşturacak adaylar arasından seçeceğiz. Sezonluk personellerimiz, kadrolu personellerimizin sahip olduğu; maaş, yemek, eğitim desteği gibi haklara da sahip olacaklardır'' dedi. 

     Eğitimine devam eden adayların mağazalarında Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında sezonluk olarak çalışarak eğitim masraflarına da katkı sağladıklarına değinen Yazıcı, ''Dönem sonunda performansından memnun kaldığımız ve kariyerine devam etmek isteyen başarılı çalışanlara sürekli çalışma fırsatı tanıyacağız. Geçtiğimiz yıl sezonluk işe alım döneminde 600 kişiye istihdam sağladık ve bu kişilerden yüzde 20'si daha sonra kadroya alınmıştı'' dedi. 

     AA