26 / 04 / 2024

Ahmet Poyraz: Alemdağ'da dönüşüm baharda başlayacak!

Ahmet Poyraz: Alemdağ'da dönüşüm baharda başlayacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 1877 Alemdağ Dernek Binası' nda yapılan toplantıda Alemdağlı kadınlarla buluştu. Ahmet Poyraz, ' Alemdağ' da dönüşüm baharda başlayacak ' dedi...


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, bu kez Alemdağ Mahallesi sakinlerinin misafiri oldu. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 1877 Alemdağ Dernek Binası'nda yapılan toplantıda Alemdağlı kadınlarla buluştu. Kalabalık bir kadın grubunun alkışlarla karşıladığı Başkan Poyraz, Alemdağ Mahallesi ve çevresinde devam eden projeleri anlattı. Mahalle halkının imar planları ile ilgili sorularını cevaplandıran Başkan Poyraz şunları söyledi: "Alemdağ, Çataşmeşe ve Nişantepe'yi kapsayan imar planları geçtiğimiz yıl mahkeme kararı ile durduruldu. Vatandaşlarımız mağdur olduklarını düşünüyorlar fakat biz bu mağduriyeti gidermek için çalışmalar yaptık. Bu planlara göre daha avantajlı olacaksınız. 


Planların önümüzdeki günlerde yürürlüğe girmesiyle Alemdağ'da dönüşüm başlayacak. Bu dönüşüm sadece bina açısından olmayacak. Alemdağ'ın yüzyıllardır devam eden komşuluk ilişkilerini ve doğal yapısını koruyarak, istihdamı ve sosyal hayatı geliştirecek bir dönüşüm olacak." "Alemdağ Kültür Merkezi için gün sayıyoruz" Alemdağ Kültür Merkezi açıldığında tiyatro, sinema, konserler, kurslar ve kadınlar için spor etkinlikleri ile hizmetinizde olacak diyen Başkan Poyraz, mahallede yapımı devam eden okulun, mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda düz ya da meslek lisesi olarak belirleneceğini söyledi. 


Flashaber