27 / 04 / 2024

Zonguldak Ereğli Kırmacı plajı açıldı!

Zonguldak Ereğli Kırmacı plajı açıldı!

Ereğli Belediyesi tarafından Kırmacı Mahallesi mevkisinde yapılan halk plajı kullanıma açıldı. Vatandaşlar plaj mevkisine araçları ile inerek denize girerken, plaj dönüşünde yolun azizliğine uğruyor.


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde belediye tarafından yapılan halk plajının yollarının bozuk olması vatandaşın tepkisini çekiyor. Yolun dik ve çakıl olması sürücülere zor anlar yaşatıyor.


Ereğli Belediyesi tarafından Kırmacı Mahallesi mevkisinde yapılan halk plajı kullanıma açıldı. Vatandaşlar plaj mevkisine araçları ile inerek denize girerken, plaj dönüşünde yolun azizliğine uğruyor. Yolun dik ve çakıl olması sebebiyle araçlar çıkmakta zorlanırken, bazıları aracının arkasına doldurduğu taş ve kasasında zıplayan vatandaşların sayesinde çıkabildi.


Plajın açılmasının güzel olduğunu ancak yolların bozuk olması araçların zarar görmesi vatandaşlar tarafından tepki gördü. Arabalarının zarar görmemesi için araçlarını indirmediklerini ve uzun bir yol yürümek zorunda kaldıklarını ifade eden vatandaşlar belediye ekiplerini göreve çağırırken "Şuraya iki mikser beton dökemiyorlar. Yazık değil mi bu insanlara. Her gün böyle. 150-200 araba aynı sorunu yaşıyor" diyerek tepki gösterdi.Bir vatandaşta plajdan çıktığı sırada aracının mıcırdan kaydığını ve uçurumdan yuvarlanma tehlikesi yaşadığını söyledi.


Milliyet