06 / 05 / 2024

Vodafone Arena inşaatı

Vodafone Arena inşaatında son durum!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Arena'da koltukların montesi ve zemin düzenleme çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

Vodafone Arena'da çatı inşaatı başladı!

Siyah-Beyazlı camianın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena’daki yapım çalışmalarında büyük aşama kaydedildi. 41 bin 903 kişilik dev spor kompleksindeki prekastların (tribünlerin üzerindeki beton kalıplar) yüzde 85’nin takıldığı ve sadece yüzde 15’lik bölümünün de montajının tamamlanmasının ardından kaba inşatın sona ereceği bildirildi.

Beşiktaş Vodafone Arena inşaatı kaza açıklaması yapıldı!

Beşiktaş Vodafone Arena inşaatı kaza açıklaması yapıldı. Beşiktaş İnşaat Genel Müdürü İhsan Coşkun. Radikal gazetesinin iddia ettiği gibi asansör boşluğuna düşme olmadığını ve işçinin 3 gün müşahade altında tutulduktan sonra taburcu olduğunu söyledi.

Vodafone Arena'daki tribünlerin isim hakları satılacak!

Beşiktaş inşaatı süren- Vodafone Arena, mevcut kredilerin yeniden yapılandırılması ve ödemeler için yaklaşık 6 ay boyunca sürdürülen 70 milyon dolarlık kredi görüşmeleri olumsuz sonuçlanınca, alternatif çözümlere yöneldi.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar sürüyor!

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar sürüyor. Türk Telekom Arena ve Timsah Arena ile Türkiye'nin C90 görüş açısına sahip stadyumlarından biri olarak tasarlanan Yeni İnönü Stadyumunda 147 kapalı loca, 4500 VIP tribün ve 162 engelli koltuğu bulunacak.

Vodafone Arena'nın inşaat çalışmaları devam ediyor!

Vodafone Arena'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. Kulübün internet sitesinden yayımlanan fotoğraflarla inşaatta gelinen son nokta kamuoyu ile paylaşıldı.

Vodafone Arena inşaatı ne zaman bitecek?

Güncel fotoğraflarının resmi internet sitesinde yayınlandığı Beşiktaş'ın tarihi İnönü Stadı' nın yerine yapılan Vodafone Arena'nın inşaatı devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın stadın tamamlanmasını merakla bekliyor.

Vodafone Arena inşaatında son durum!

BEŞİKTAŞLILARIN merakla beklediği Vodofone Arena Stadı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Projenin 2. Kısım Kaba İnşaat İşleri İhalesi tamamlanarak, kazanan firmayla sözleşme imzalandı. Vodafone Arena'da ikinci kısıma geçildi...