03 / 05 / 2024

İstanbul Finans Zirvesi

Ali Babacan: İnşaat sektöründe denetlemelerin ve rantların yönetilmesi şart!

İstanbul Finans Zirvesi’nde söz alan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, inşaat sektöründe denetlemelerin verantların yönetilmesi gerektiğini söyledi. Ali Babacan "İnşaat sektöründe denetlemelerin ve rantların yönetilmesi şart" dedi.

İstanbul Finans Zirvesi sona erdi!

İstanbul Finans Zirvesi'nin son gününde, "Para Politikası, Finansal İstikrar ve Yenlikçilik", "Bankacılar Forumu", "Yatırım Bankacılığı, Risk Sermayesi Fonları, Kitle Finansmanı, Melek Yatırımcılık ve Yelikçiliğin Finansmanı" ile "Türkiye'nin Yeni Sigorta Ekonomisi" konulu paneller yapıldı.

5. İstanbul Finans Zirvesi başladı!

Anadolu Ajansının üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu, geçen yıl 15 ülkeden toplam 64 konuşmacının yer aldığı ve 50'den fazla ülkeden binin üzerinde davetlinin katıldığı 5. İstanbul Finans Zirvesi (IFS), yarın sona erecek.

İstanbul Finans Zirvesi bugün Conrad Otel'de başlıyor!

"Yenilikçi Finans" temasının işleneceği zirvede bu yıl konuşmacı olacak küresel ekonomi liderleri, küresel dünyanın gündemindeki konuları, birçok spesifik başlık altında irdeleyecek, ülke deneyimlerini, en iyi uygulamalar ve çözüm önerileriyle sunacak.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül'de gerçekleşecek!

İki gün sürecek olan zirvede, “Yenilikçi Kalkınma ve Altyapı Finansman Yöntemleri, Para Politikası, Finansal İstikrar ve Yenilikçilik, Yatırım Bankacılığı, Risk Sermayesi Fonları, Kitle Finansmanı, Melek Yatırımcılık ve Yenilikçiliğin Finansmanı” gibi çok sayıda önemli panele ev sahipliği yapacak.