29 / 04 / 2024

İdris Güllüce kentsel dönüşüm

Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

Bakan Güllüce: Riskli ülkeler deprem tecrübelerimizden faydalanmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei’yi de makamında kabul etti. Bakan Güllüce Bakanlık olarak, önce bölge ülkeleri, sonra da diğer ülkelerle ilişkilerini geliştirmek için azami çaba harcadıklarını söyledi.

İdris Güllüce: İleri tarihte Köysel Dönüşüm'e başlayacağız!

İdris Güllice ileri bir tarihte Köysel Dönüşüm'e başlayacaklarını ifade etti. Lokman Çağırıcı, Bağcılar'm aşırı göçten dolayı kontrolsüz büyüdüğünü belirterek, "Bir kentsel dönüşüm mecburiyetini de olması gereken ilçelerin başında da bağcılar geliyor." dedi.

Kentsel dönüşümde faiz sıkıntısı!

Çevre Bakanı İdris Güllüce de "Kentsel dönüşümde yüksek faizin problemini yaşıyoruz" dedi. Konutunu kentsel dönüşüme sokan vatandaşın bankadan aldığı kredinin faizinin yüzde 4'ünü Bakanlık'ın ödediğini söyledi.

İdris Güllüce Beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Artık yeni bir Türkiye oluşturduklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret ederek ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

İdris Güllüce'den Fikirtepe açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledikten sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Güllüce, 'Fikirtepe inatçısı'ndan, 'acele kamulaştırma'ya kadar bir çok konuda önemli açıklamalar yaptı...

İdris Güllüce riskli bölgelerde yüksek binaya izin sinyali verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce gönlündeki dönüşümün yüksek binalardan uzak, yatayda ve bütünde dönüşüm olduğunu söyledi. Güllüce, riskli bölgelerde ise yüksek binaya izin sinyali verdi.

İdris Güllüce: Binalar deprem riski taşıyor!

Bundan 30 - 40 yıl önce teknoloji, ekonomi, inşaat anlayışı bilimin farklı olduğuna dikkat çeken Güllüce, "O yüzden binalarımızın konuk stokumuzun standardı çok kötüdür çok geridir...