03 / 05 / 2024

GMSİ beyannamesi ne zaman verilir 2015

GMSİ beyannamesi 2 Nisan'a kadar uzatıldı!

2014 yılında sahip oldukları mal ve hakları kiraya verenler tarafından 2015 yılında gayrimenkul sermaye iradı vergisi mükellefi oluyor ve beyanname veriyor.31 Mart tarihine kadar verilmesi gereken GMSİ beyannamesi 2 Nisan'a kadar uzatıldı..

GMSİ beyannamesi için son gün yarın!

GMSİ mükellefleri meskenlerde 3.300 TL, işyerlerinde ise 27.000 TL'den yüksek kira geliri elde etmeleri halinde beyanname veriyor.31 Mart'a kadar verilmesi gereken GMSİ beyannamesi için son gün yarın..

GMSİ beyannamesi son günü ne zaman?

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelir vergiye tabi tutuluyor ve GMSİ olarak ifade edilen gayrimenkul sermaye iradı için öncelikle beyanname vermek gerekiyor.Peki GMSİ beyannamesi ne zaman verilir?GMSİ beyannamesi son günü ne zaman?

GMSİ beyannamesi en son ne zaman verilir?

GMSİ için beyannamesi belirlenen istisna tutarından yüksek gelir elde eden gayrimenkul sahipleri tarafından veriliyor.Peki GMSİ beyannamesi en son ne zaman verilir?

GMSİ beyannamesi ne zaman verilir 2015?

Kira gelir vergisi olarakta bilinen gayrimenkul sermaye iradı(GMSİ) yükümlülerinin belirlenen zamanda öncelikle beyanname vermesi ve daha sonra ödemelerini yapması gerekiyor.Peki GMSİ beyannamesi ne zaman verilir 2015?

GMSİ beyanname verme süresi 2015!

Gelir Vergisi Kanununa göre taşınmazlarını kiraya veren ev sahiplerinin elde ettikleri gelir için beyanname vermesi ve ödeme yapması gerekiyor.Peki GMSİ beyannamesi ne zaman verilir?İşte GMSİ beyanname verme süresi 2015..