01 / 05 / 2024

Emlak vergisi nereye yatırılır

Emlak vergisini nereye ödeyebilirim?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince tüm gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Peki emalk vergisini nereye ödeyebilirim? diyorsanız işte yanıtı...

Ev emlak vergisi nereye ödenir?

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanununa göre ev sahiplerinin sahiplerinin devlete belli oranlarda ve belli dönemlerde emlak vergisi ödemeleri gerekiyor.Peki ev emlak vergisi nereye ödenir?

Emlak vergisini hangi kurum alıyor?

Arsa, arazi, konut ve işyeri gibi taşınmaz mal sahiplerinin mükellef olduğu emlak vergisinin 2015 yılı ödemeleri devam ediyor. Peki emlak vergisini hangi kurum alıyor?

Emlak vergisi nereye yatırılıyor?

Gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödenen emlak vergisi,taşınmaz malın değeri üzerinden hesaplanıyor.Peki emlak vergisi nereye yatırılıyor?İşte emlak vergisi yatırma yerleri..

Emlak vergisi belediyeye mi ödenir?

Türkiye sınırları içerisinde bulunan tüm taşınmazlar için emlak vergisi ödenmesi gerekiyor.Peki "emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi belediyeye mi ödenir?" diyorsanız işte yanıtı...

Emlak vergisini nereye ödeyeceğim?

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak vergisi senede 2 eşit taksit halinde verilebiliyor.Peki "Emlak vergisini nereye ödeyeceğim?Emlak vergisini kim tahsil eder?" diyorsanız işte yanıtı..

Emlak vergisini kim tahsil eder?

2015 yılı için arsa, arazi, mesken ve işyeri gibi taşınmaz mal sahiplerinin mükellef olduğu emlak vergisinin ödemeleri 1 Mart itibari ile başladı.Peki emlak vergisini kim tahsil eder?Emlak vergisi nereye yatırılır?