08 / 05 / 2024

çevre temizlik vergisi 2015

Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 9 gün!

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan gayrimenkuller için çevre temizlik vergisi ödeniyor. Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 9 gün bulunuyor...

Çevre temizlik vergisi kaç para?

Belediye Gelirleri Kanununa göre çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binaların çevre temizlik vergisini ödemesi gerekiyor.Peki çevre temizlik vergisi kaç para?

Çevre temizlik vergisi 2015 ödeme tarihi!

Çevre temizlik vergisi, belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için iki taksitte ödeniyor.İşte çevre temizlik vergisi 2015 ödeme tarihi..

Çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

Belediye Gelirleri Kanununa göre mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapı kullanıcıları tarafından ödeniyor.Peki çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?İşte çevre temizlik vergisi 2015..

Çevre temizlik vergisi nereye ödenir?

Konut, iş yerleri ve diğer şekillerde kullanılan binalara ait çevre temizlik vergisi diğer adıyla çöp temizlik vergisinin ödenmesi gerekiyor.Peki çevre temizlik vergisi nereye ödenir?

Çevre temizlik vergisi nasıl hesaplanır?

Belediye sınırları içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, iş yeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar çevre temizlik vergisine tabi oluyor.Peki çevre temizlik vergisi nasıl hesaplanır?