26 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Kuzey fiyat listesi!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Kuzey fiyat listesi!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Kuzey fiyat listesi kapsamında satışlar metrekare birimi üzerinden gerçekleşiyor. Proje yer alan ofislerin alanları 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor.


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Kuzey fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim. Ataşehir'in Barbaros Mahallesi'nde hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Kuzey projesi 13 bin 20 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 30 katlı ofis kulesi ve 3 katlı yatay blok halinde inşa edilen projenini yatay bloğunda ofisler, mağazalar ve dükkanlar yer alıyor.


6 bin 200 metrekarelik teras bahçesinin yer aldığı Nidakule Ataşehir projesinde 190 tane ofis, 21 tane ticari birim ve 1 tane konferans salonu bulunuyor. Projede ofislerin tavan yüksekliği 4.20 metre olarak tasarlandı.


Nidakule Ataşehir Kuzey projesinde mevcut olan ofislerin alanları 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor. Proje Leed Gold Sertifikası kriterlerine uygun olarak tasarlanıyor. 


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Kuzey fiyat listesi kapsamında projedeki ofislerin metrekaresi 5 bin 500 liradan başlıyor. Projede ofis teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. 


Nidakule Ataşehir Kuzey nerede?

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir adres: Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir/İSTANBUL


Nidakule Ataşehir Kuzey iletişim 

Telefon: 444 4 846

Web adresi: http://tahincioglu.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com