26 / 04 / 2024

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy!

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy!

Emay İnşaat Kentplus Kadıköy projesinin birinci etabında satışlar tamamlandı. Projede teslimler 2016 senesinin Ağustos ayında gerçekleşecek...


Emay İnşaat Kentplus Kadıköy projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayata geçiriliyor. Kadıköy'de 27 bin metrekare alan üzerin üzerinde konumlandırılan proje Emay İnşaat imzası ile yükseliyor.


2 etap olarak tasarlanan Kentplus Kadıköy projesinde toplam 1.561 adet daire bulunuyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


2016 yılının Ağustos ayında teslimlerinin gerçekleşeceği Emay İnşaat Kentplus Kadıköy projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları hakkında bilgi almak için 444 20 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Birinci etabının tamamının satıldığı Emay İnşaat Kentplus Kadıköy projesinde ikinci etap için fiyatlar henüz belirlenmedi. Daha detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Emay İnşaat Kentplus Kadıköy projesi içerisinde sauna, fitness merkezi, açık - kapalı otopark, açık yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları gibi olanaklar sunuluyor.


Telefon: 444 20 01

Web Adresi: www.kentplus.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com