26 / 04 / 2024

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri satılık!

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri satılık!

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri satılık daire seçenekleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor. Kiptaş tarafından hayata geçirilen proje 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'e bağlı Bahçeşehir'de inşa edilen Vaditepe Gölevleri'nde lansmana özel satışlar devam ediyor.  Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri satılık daire sayısı 357 olarak belirlendi. 


52 ticari biriminde yer aldığı Vaditepe Gölevleri'nde dairelerin alanları 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Projede inşaat alanı 100 bin metrekare arsa alanı ise 18 bin 500 metrekare olarak karşımıza çıkıyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Teslimlerin 2017 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Vaditepe Gölevleri Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak yükseliyor. Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri satılık daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 


Vaditepe Gölevleri projesinde ödeme planına göre;  banka kredili ödemelerde 120 aya varan vade fırsatı ve 24 ay 0 faiz fırsatı da yer alıyor. 


TEM Otoyolu'nun başında bulunan Vaditepe Gölevleri Marmaray  ve metro hattına yakın bir konumda inşa ediliyor. Vaditepe Gölevleri'nde ortak alanlar arasında; bay-bayan fitness salonu, spor sahaları, yürüyüş yolları, oyun alanları, kapalı havuz ve mini golf alanı mevcut.


Vaditepe Gölevleri nerede?

Adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


15 soruda Vaditepe Göl Evleri projesi için tıklayın!


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri iletişim 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com