19 / 03 / 2024

Mega projeler Türkiye'nin gücünün en büyük göstergesi!

Mega projeler Türkiye'nin gücünün en büyük göstergesi!

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, “Bugün geldiğimiz noktada 2023 hedeflerini konuşuyor olmak, mega projelerden bahsetmek, bu projelerin bir parçası olmak, bu birliğin ve ülkemizin gücünün en büyük göstergesidir” dedi


Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, “Bugün geldiğimiz noktada 2023 hedeflerini konuşuyor olmak, mega projelerden bahsetmek, bu projelerin bir parçası olmak, bu birliğin ve ülkemizin gücünün en büyük göstergesidir” dedi.


Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, Türkiye’nin gerek ekonomik büyüklüğü gerekse lokasyonu sebebiyle mevcut gelişmelerin dışında kalma şansı bulunmayan önemli bir konumda olduğunu söyledi. Yetgin, Türkiye’nin demokratik yönetim sistemini hedef alan hain darbe teşebbüsü karşısında milletin güçlü duruşunun ekonomi aktörlerinin de her zorluğa karşı çok çalışma sorumluluğunu artırdığını, ekonominin hızla büyümesini sürdüreceğine olan inancı da pekiştirdiğini kaydetti.


2023 önemli noktaya taşıyacak

Yetgin “Maalesef ülkemiz son 30 yıldır terör olgusu ile mücadele veriyor. Ancak, gösterdiğimiz istikrarlı büyüme ve gelişim trendi ile birlik ve beraberlik içinde her zorluğun üstesinden gelebildiğimizi dünyaya gösterdik. Bugün geldiğimiz noktada; 2023 hedeflerini konuşuyor olmak, mega projelerden bahsetmek, bu projelerin bir parçası olmak, bu birliğin ve ülkemizin gücünün en büyük göstergesidir” diye konuştu. Halk GYO’nun Türkiye’nin mega projelerinden biri olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin en büyük paydaşlarından biri olduğunun altını çizen Yetgin, “Şirketimiz gayrimenkul sektöründe, öncesinde olduğu gibi bundan sonra da, hedefleri doğrultusunda çalışmalarını aynı heyecan ve şevkle sürdürecektir” diye konuştu. 2016 yılını da değerlendiren Yetgin, şu bilgileri verdi: “1.8 milyar TL’yi aşan portföy büyüklüğüne sahip şirketimizin, 6 projesi ve düzenli kira geliri elde ettiği 23 gayrimenkulü var. 1.037 konutluk Bizimtepe Aydos projesini hayata geçirdik. 2016’da Erzurum merkezli 620 konutlu Şehristan Konutları projesine başladık. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi dahilindeki ofis kulelerinin inşaasına başladık. Öncelikli hedefimiz, 46 ve 34 katlı ofis kulelerimizin 2017 yılında hızla yükselişini görmek olacaktır.” Türkiye’de son 10 yılda hayata geçen proje ile 2023 hedeflerine çok uzak olunmadığını belirten Yetgin, “2023 hedefleri ülkemizi dünya konjonktöründe önemli noktalara taşıyacak” şeklinde konuştu.


Sabah