26 / 04 / 2024

Point Bornova İzmir'deki en büyük AVM!

Point Bornova İzmir'deki en büyük AVM!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme tarafından inşa edilen Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir'in en büyük, Türkiye'nin ise üstü tamamen açılır kapanır ilk alışveriş merkezi olarak hayata geçiriliyor.


Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden olan İsveç moda markası H and M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor.

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzasıyla yükselen Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden İsveç moda markası H&M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor. İzmir'in en büyük, Türkiye'nin ise üstü tamamen açılır kapanır ilk alışveriş merkezi Point Bornova, 55 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 185 marka karması ile hayata geçiyor. 

Türkiye'nin büyük markalarının yanı sıra uluslararası birçok markayı da misafirleriyle buluşturmaya hazırlanan Point Bornova, kalite ve modayı uygun fiyatla sunan H&M'in İzmir'deki ilk mağazasını da bünyesinde bulunduracak. 

Türkiye'de 29 mağaza

İki kattan oluşacak H&M, 3 bin 200 metrekare alanda hizmet verecek. Kadın, erkek, çocuk ve markanın tüm diğer konseptlerinin yer alacağı mağazada, ev dekorasyonu konsepti Home da satışa sunulacak. 

2010 yılında Türkiye pazarına giriş yapan markanın Türkiye genelinde 29 mağazası bulunuyor. Dünya genelinde 55 pazarda yer alan H&M, trendleri çok geniş bir yelpazede en iyi fiyata sunması ile tanınırken, tüm dünyada ulaşılabilir modanın öncüsü olarak en sevilen markalar arasında yer alıyor.



Yeni Asır