06 / 05 / 2024

Zorlu Levent projesi için ön talep toplanıyor!

Zorlu Levent projesi için ön talep toplanıyor!

Zorlu Gayrimenkul, Leven te inşa edeceği yeni projesi için ön talep toplama çalışmalarına başladı!


 

Zorlu Gayrimenkul, Büyükdere Caddesi’nde eski Deva Holding binasının bulunduğu arazide inşa edeceği Zorlu Levent projesi için ön talep toplama çalışmalarına başladı. Zorlu Levent projesi A+ ofis projesi olarak planlandı.

 

Tabanlıoğlu Mimarlık A.Ş. tarafından tasarlanan Zorlu Levent projesinin ruhsatı alındı. Proje 12 bin 282 metrekare alana kurulacak. Projenin inşaat alanı ise toprak altı ve üstü dahil olmak üzere toplam 109 bin 963 metrekare.

Zorlu Levent, 40 katlı ve 161 metre yükseklikte tek blok halinde inşa edilecek. Tüm o s alanlarının kiralanması planlanıyor. Toplam kiralanabilir alan yaklaşık 40 bin metrekare olacak. Lounge alanlarının ve toplantı mekanlarının olacağı Zorlu Levent’te çok amaçlı Business Center’ın da olması planlanıyor. 

2013 yılında tamamlanması planlanan Zorlu Levent projesinin yaklaşık 280 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Projenin önünde su oyunlarıyla donatılmış yaklaşık 35 metre uzunluğunda, 10 bin metrekarelik yeşil alan planlanıyor. 

Zorlu Levent’te yer alacak helikopter pisti, şehrin iş merkezinde yer alan üstün kalitedeki bu ticari binaya alternatif bir doğrudan erişim olanağı sunacak. Projede ayrıca 1.203 araç kapasiteli otopark bulunacak.  Zorlu Levent projesi tamamlandığında Leed Gold serti kasını almaya aday olacak.

444 9496

http://www.zorlugayrimenkul.com/#/tr/Ana-Sayfa