08 / 05 / 2024

Zephyros 4. Etap teslimleri ne zaman?

 Zephyros 4. Etap teslimleri ne zaman?

Gökçeada'da Dtrk İnşaat tarafından inşa edilen Zephyros 4. Etap teslimleri ne zaman gerçekleştirilecek?


Troia’lılığın verdiği cesaret ve özgüvenle; Çorak topraklardaki bereket olarak adlandırılan Imbrasos’un bolluk diyarında, Homeros’un İlyada destanındaki  Kanatlı atlarını dinlendirdiği Poseidon’ un Adası’nda (GÖKÇEADA’ da) gerçekleştirdiği projesi ZEPHYROS [Batı Rüzgarları] ile Ada’ nın İLK markalı konut projesini üretiyor.

 

ZEPHYROS [Batı Rüzgarları]  projesi; artık bizim dostlarımız ve komşularımız olan değerli müşterimizin bize göstermiş oldukları teveccühlerinden cesaretle projemiz Dördüncü etabına ulaşmıştır.


MİMARİ KONSEPT  [ BARIŞ KÜLTÜRÜ ]

 

Batı Rüzgarları Etap IV (Aşiyan) projemizde Osmanlı’ dan günümüze kadar uzanan çok kültürlülüğü, farklı etnik unsurların kardeşçe bir arada yaşadığı Gökçeada’ nın etnik yapısına, binlerce yıl öncesinden gelen tarihine, Zeytinli Köy ve Bademli gibi tarihi rum köylerinin mimari dokusuna modern dokunuşlar yapılarak tasarlandı.


NEDEN GÖKÇEADA’ YA YATIRIM YAPMALIYIM

1-     Gökçeada; Tarihi ve doğal dokusuyla Assos, Alaçatı, Bozcaada, Şirince gibi  marka değeri yüksek bir yerleşim birimidir.


2-     Tarihi Rum köyleri, Taş evleri,  Arnavut kaldırımlı taş sokakları, Kiliseleri ile dokusu bozulmamış bir adadır.


3-     Aracınızla Gökçeada’ yı gezerken adanın her noktasında nefis kekik kokuları size eşlik eder.


4-     Gökçeada doğal yaşamıyla öne çıkmış bir yerdir. Florası ve Faunası el değmemiştir. Oldukça fazla su kaynağı mevcuttur.


5-     Türkiye’ nin İLK SUALTI PARKI burada ilan edilmiştir ve Su Altı Florası muhteşem olan bir adadır. Serbest dalış yapmak isteyenler için bulunmaz bir yerdir.  Su altı görüş mesafesi 27 metreye kadar yükseliyor. (Marmara da 1 – 1.5 metre civarında) Korunmuş bir alan olması nedeniyle zengin canlı çeşitliliğine sahip.


6-     Son yıllarda gelişmekte olan Rüzgar Sörfü turizmi için; Bulgaristan, Romanya, Rusya gibi balkan ülkelerinden oldukça yoğun ilgi görmekte.


7-     Pegasus WINDSURF LİGİ’ nin bir ayağı Gökçeada ‘ da yapılmakta. İlerleyen dönemlerde Gökçeada da ALAÇATI gibi Rüzgar Sörfü merkezi olacağı kesindir. Yılın 300 günü sörf için uygun rüzgarları alır. Ayrıca KITE SURF yapmak isteyenler için Gökçeada dünya çapında ün kazanabilecek rüzgar özelliklerine sahip.


8-     Organik tarım konusunda pilot bölge seçilmiş ve doğal ortamı korunmuş bir yerdir.


9-     Zeytini, Zeytin yağı, Organik Keçi Peyniri, Efibadem Kurabiyesi, Rum Tatlıları, El Yapımı şarapları, Dibek Kahvesi, Sakızlı Muhallebisi, Yabani otlarla hazırlanmış börekleri, dağlarda yetişmiş kekik kokulu kuzu eti, Leziz Balıkları için bile adaya gitmeye değer.


10- Gökçeada’ nın bir çok noktasında (özellikle Tepe köy’ de)  muhteşem bir manzara vardır. Yunan adaları uzansanız dokunacağınız kadar yakındır.


11- Gökçeada bir çok koya sahiptir ve bu koylar belki de hayatınızda görebileceğiniz en muhteşem koylardır.


12- Gökçeada da av turizmi için avlaklar mevcuttur. Özellikle Avrupalı turistler tarafından ilgi görmektedir.


13- Gökçeada’ ya ulaşım çok kolaydır. İstanbul’ dan araçla Kabatepe Limanı ortalama 3 – 3,5 saat sürmekte, buradan da feribotla 1,15 saatte Gökçeada ya ulaşılabilmektedir. İstanbul’ dan günübirlik kaçılabilecek yerler arasındadır.  Ayrıca Gökçeada Havalimanı yaz aylarında hizmet vermekte ve çok daha hızlı ulaşım imkanı sağlamaktadır.


14- Geçtiğimiz Haziran ayında Gökçeada CİTTASLOW (SAKİN ŞEHİR) ilan edildi. Cittaslow; küreselleşmenin yarattığı homojen mekanlardan biri olmak istemeyen, yerel kimliğini ve özelliklerini koruyarak dünya sahnesinde yer almak isteyen kasabaların ve kentlerin katıldığı uluslararası bir birliktir.


Gökçeada Tarihi, Doğası, Denizi, Organik Ürünleri, Mimarisi ile nadir adalardan biridir.


NEDEN ZEPHYROS [Batı Rüzgarları] PROJESİNDEN EV ALMALIYIM.

1-     Zephyros Projesi, gerek mimari tasarımı, gerekse konforu, ergonomisi, yapı kalitesi ile sadece Gökçeada ‘ nın değil bölgenin en özel projelerinden birisidir.


2-     Merkezi Isıtma sistemi, Mantolama sistemi, Katlar arası Isı ve Ses Yalıtımı, Site içinde olması, Peyzaj düzenlemesi, ankastre mutfak ekipmanları, Hilton Lavabolu banyosu, Taş kaplama duvarları, Merkezi anten sistemi, Geniş Terasları, Taş sokak formu verilmiş villa girişleri, Üst ve alt kat girişleri ayrı olması nedeniyle en fazla iki kapı komşusu ile kişiye özel bir projedir.


3-     Site yönetimi sayesinde cüz’i bir aidatla hem bahçe hem de konut bakım masraflarınızın karşılanması. Sadece kendinize ait, kendi bahçesi içinde bir yazlığınız olduğunu ve yılın 15-20 günü tatil için geldiğinizi düşündüğümüzde tecrübeyle sabittir ki minimum 1500 – 2000 TL her yıl bahçe düzenlemesi, temizlik, tadilat parası verirsiniz ve tatilinizin büyük çoğunluğu temizlikçi, usta koşturarak geçer. Dinlenmek için çıktığınız tatilden, hem daha pahalıya, hem de yorgunluk ve stres sahibi olarak geri dönebilirsiniz. Zephyros Projesinden konut aldığınızda siz sadece valizinizle tertemiz, bakımlı, bahçesi düzenlenmiş ve temizlenmiş evinize geliyorsunuz.


4-     Dtrk inşaat Kademeli fiyat satış politikası (uçak biletlerinde olduğu gibi)benimsemiştir. Amacımız ilk proje lansmanına çıktığımızda konut satın alan müşterilerimizin konut teslimatına kadar minimum % 30 -40 kazanç elde etmelerini sağlamaktır. Zephyros Projesi ‘ nin ilk etabından konut satın alan müşterilerimiz daha kaba inşaat aşamasında  % 20’ a varan oranlarda kazanç sağladılar.


5-     Kurulacak site yönetimi ile konut sahipleri dilerse kalmadığı dönemleri kiralayarak ciddi anlamda kazanç elde edebileceklerdir. Örneğin: 9 aylık kış döneminde aylık olarak ortalama 500 TL ‘ye kiraya verilebilir. Yaz sezonunda ise 3 aylık dönemde bir ayın 10 günü kiralandığını kalan 20 günü boş kaldığını düşünürsek Günlük ortalama: 100 TL *10 gün = 1000 TL aylık getiri sağlar. Yıllık toplamda ise ortalama 7.500 TL civarında kazanç sağlanabilir. Bu durumda aylık ödemesi 625 TL olan bir konut kredisini cebinizden hiç para çıkmadan ödemenize olanak sağlar. Zephyros projesi yatırımcısına Prim ve kira açısından oldukça fazla kazandıracak bir projedir.  

 

Her zevke ve ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan Zephyros’ ta Studıo, 1+1,2+1, Özel üretim 3+1 konutlar mevcut. 

 

ZEPHYROS, kolay ulaşılabilir fiyatları ile de cezbediyor. KAZAN – KAZAN felsefesiyle müşteri sadakati sağlayıp, süreğen müşteri memnuniyeti ön planda tutulduğu için, prim yapacak lokasyonlarda; Daha alırken kazandıracak şekilde fiyatı , mimarisi, ergonomisi ve estetik tasarımıyla bulunduğu yeri cazibe merkezi haline getirmesi planlandı.   

 

Zephyros projesinde, özellikle büyük şehirlerin karmaşasından, stresinden, trafiğinden bunalanların, CİTTASLOW (Sakin Şehir) ilan edilen Gökçeada’ da hafta sonlarında günübirlik gelip kalabilecekleri, tüm stres ve yorgunluklarını atabilecekleri, Adada huzurlu vakit geçirebilecekleri özel yaşam alanları tasarlandı.


Proje Temmuz 2013’ de başlayıp Temmuz 2014 tarihinde teslim edilecektir.



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı