20 / 04 / 2024

Zekeriyaköy Pera Sunset Park'ta metrekaresi 3 bin dolara! 24 ay sıfır faizle!

Zekeriyaköy Pera Sunset Park'ta metrekaresi 3 bin dolara! 24 ay sıfır faizle!

1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte konutların yer aldığı Pera Sunset Park; Zekeriyaköy'de yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konut ların metrekare birim fiyatlarım 3 bin  dolar olarak belirlendi. 24 aya kadar faizsiz vadelendirme de projenin ödeme özelli


Pera Sunset Park, Zekeriyaköy'de yükseliyor. Proje kapsamında 40 dubleks daire, 2 villa ve 6 dükkandan oluşuyor. Projede evler, toplam 12 bin 200 metrekarelik inşaat alanının 4700 metrekarelik bölümünü oluşturuyor.

Proje; Özgüven Mimarlık /Uğur Özer Özgüven,  DBA Mimarlık / Ahmet Kerem Şengezer ve B&B Mimarlık/Turgut Nail Güven'in şirketlerinin ortak projesi. (hem mal sahipleri hem de projenin mimarları)

1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte konutların yer aldığı projedE; ortalama metrekare satış fiyatı 3 bin dolar olarak belirlendi. 24 ay faizsiz vade ile satışa sunulan Pera Sunset Park evlerinde, villa, bahçe ve çatı dubleksleri 300 bin USD'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca proje; banka kredili ödemeler için de uygun koşullara sahip.

Pera Sunset Park evlerinde; tek dış ünite ile çok sayıda odada bireysel kontrol imkanı sağlayan ileri teknoloji ürünü multi sistem klima, yerden ısıtma, atık su ile bahçe sulaması gibi teknolojik anlamda İhtiyacınız olan her şeyi size sağlayan sistemler bulunuyor.
2 yıl garantili evlerin bulunduğu Pera Sunset Park, deniz manzarasına sahip şekilde konumlandırıldı. Site içerisinde yer alan çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanı, havuz, fitness, sauna, bar, cafe, bilardo ve TV alanı gibi hizmetler ile de yaşamınızı kolaylaştırıyor. Projenin Nisan 2013'te bitirilmesi hedefleniyor.

perainsaat.com.tr

“Pera Sunset Park Evleri” Projesi Satış Ofisi :
Kilyos Yolu Cad. No:40 Uskumruköy 34450 Sarıyer/İstanbul
Tel: 0212 201 51 11

Pera Sunset projesinden görüntüler için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com