25 / 04 / 2024

Yorum İnşaat'tan yeni proje: Yorum Maslak!

 Yorum İnşaat'tan yeni proje: Yorum Maslak!

Yorum İnşaat, Cannes'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda 3 etaplık yeni konut projesini görücüye çıkardı...


Yorum İnşaat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yeni bir projeye imza atıyor. Projenin adı Yorum Maslak olarak belirlendi. Firma Sarıyer Derbent Kentsel Dönüşüm Projesi'ni Cannes'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda görücüye çıkardı. Projedeki ilk etap alanı 126 bin metrekare, ikinci etap alanı 56 bin metrekare ve üçüncü etap 288 bin metrekare olarak belirlendi.


Firmanın kentsel dönüşüm kapsamında üreteceği satılabilir konutların yanında bölgenin mevcut sakinlerine de yeni evleri teslim edilecek.  Projede 2 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar konut tipleri yer alacak. Yorum Maslak projesinde 75 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen büyüklüklerde konutlar bulunacak. 


Kadir Topbaş kentsel dönüşüm projesinin önemini vurgularken projenin bölge için de oldukça önemli olduğunu belirtti. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin projenin arkasında olduğu konusunda bilgi verdi. 


Sarıyer projesinin 3 etapta tamamlanması planlanıyor. Yıkımların henüz başlamadığı projede 2013'ün ilk yarısında yıkım başlayacak. Toplamda 1650 konut yer alacak.  İlk 2 etap iki ayı site olarak mevcut yerleşim alanına yapılıyor. Diğer etap ise yeniden yapılıyor. 


Kübra GENÇ/Cannes




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler