28 / 04 / 2024

Yeşilpınar Eyüp Park satılık daire!

 Yeşilpınar Eyüp Park satılık daire!

Gül İnşaat tarafından Eyüp Yeşilpınar'da yükselen 3 blok ve 239 konuttan meydana gelen Yeşilpınar Eyüp Park satılık daire...


Yeşilpınar Eyüp Park satılık daire leri hakkındaki bilyi haberimizde bulabilirsiniz. Bugün lansmanının yapılacağı Yeşilpınar Eyüp Park projesi, 3 blokta 239 konuttan meydana geliyor. 


Yeşilpınar Eyüp Park, stüdyo 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana geliyor. Projede konutlar 34 metrekare ile 94 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Eyüp Park projesi Yeşilpınar'da yer alan Veysel Karani Camii'nin hemen yanında konumlandırılıyor. Projenin satış ofisi ise inşaatın hemen yan tarafında yer alıyor.


Yeşilpınar Eyüp Park satılık daire! 


Yeşilpınar Eyüp Park satılık daire lerine ulaşmak için 0212 627 99 99 numaralı telefonu kullanabilirsiniz. Yada dilerseniz www.gulinsaat.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.


Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna gibi bir sosyal olanakları bulunan Yeşilpınar Eyüp Park projesinde otopark ve güvenlik sistemleri gibi bir çok aktivite alan yer alıyor.


0212 627 99 99

www.gulinsaat.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com