24 / 04 / 2024

Tufan Pınara Residence'da fiyatlar 59 bin 900 eurodan başlıyor!

Tufan Pınara Residence'da fiyatlar 59 bin 900 eurodan başlıyor!

Tufanlar İnşaat’tan yepyeni bir proje daha, Dünyaca Ünlü Ölüdeniz ve Hisarönü’nde yer alan Tufan Pınara Residence satışa açılmıştır. 30.06.2014 tarihinde inşaatı tamamlanacak olan Tufan Pınara Residence'ta fiyatlar 59 bin 900 eurodan başlıyor...



Dünyaca ünlü Ölüdeniz plajına 2 km mesafede bulunan ve Hisarönü'nün eşsiz doğasında planlanan Tufan Pınara Residence kaliteli yapı özellikleri, mimarisi, sosyal tesisleri, butik residence hizmetleri ile Ölüdeniz-Hisarönü merkezinde sahip olabileceğiniz tek seçenektir.


Türkiye’nin en popüler ve seçkin tatil destinasyonlarından biri olan Ölüdeniz/Hisarönü’nde konumlanan residence daireler, kaliteli ve keyif dolu bir yaşamın kapılarını aralıyor.


Otel konforunu evinizde yaşamanızı hedefleyen projede;


34 adet benzersiz 1+1, 2+1, 3+1 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Her türlü ihtiyacınız için en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, benzersiz bir hizmet anlayışının yer aldığı Tufan Pınara Residence projesinde 2 yıl kira garantisi ile aynı zamanda karlı bir yatırım fırsatı olma özelliğini taşımaktadır.


3.500 m2’lik alan üzerine inşa edilecek olan projede çocuk oyun alanları, yetişkin yüzme havuzu (144 m2), çocuk yüzme havuzu (20 m2), bahçe içerisinde fitness salonu, özel yürüyüş yolları, peyzaj ve ağaçlandırma çalışması, site girişi kapalı alan lobi resepsiyon, 24 saat güvenlik, Wi-Fi internet,  su kaydırağı, yaya giriş-çıkış kontrolü, kapalı devre güvenlik kamera sistemi, intercom sistemi gibi sosyal olanaklar yer almaktadır.’’


Web: www.tufanlarinsaat.com 

Telefon: 0 252 612 22 55