18 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Büyükesat projesinin detayları!

Sinpaş GYO Büyükesat projesinin detayları!

Sinpaş GYO Büyükesat projesi yakında başlayacak. 206 daire ve 485 ticari birimden oluşan proje 3 blok olarak inşa ediliyor. Proje Büyük Esat Vadisi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı içerisinde yer alıyor.


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ankara Çankaya'nın Gaziosmanpaşa bölgesinde inşa edilecek olan projede daireler ve ticari birimler yer alacak. 


Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi 22 bin 572 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje Büyük Esat Vadisi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı içerisinde konumlandırılıyor. 


206 tane daire ve 485 tane ticari birimin yer aldığı Sinpaş GYO Büyükesat projesi 3 bloktan oluşuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Sinpaş Çankaya Büyükesat projesi A blok 14 bodrum + zemin kat + 37 normal kat, B blok 14 bodrum kat + zemin kat + 17 normal kat, C blok 14 bodrum kat + zemin kat + 3 normal kat olarak yükseliyor.


Sinpaş Büyükesat projesinde 1.345 araçlık otopark bulunuyor. Bu otoparkın yüzde 64'ü engelliler için tasarlandı. Proje 200 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Sinpaş GYO Büyükesat projesinde fitness center, sauna, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, spor alanları, showroom, süs havuzu, otopark, restaurant bulunuyor. 


Kroki;


Sinpaş GYO Büyükesat projesinin detayları!


Tel  : 444 1 440

Web: http://sinpasgyo.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri