26 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat'tan yeni proje yolda! Next Level Yıldız!

Pasifik İnşaat'tan yeni proje yolda! Next Level Yıldız!

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ankara Dikmen Vadisi'nde yükselecek projede satışlara henüz başlanmadı.


400 bin metrekare inşaat alanına, 74 bin 178 metrekarelik arsa alanına sahip Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi’nde inşa edilecek. 


Next Level Yıldız projesinde detaylar henüz netleşmedi. 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tiplerinin yer alacağı projeyi mimar Brigitte Weber tasarlıyor.


Next Level Yıldız 750 konuttan oluşacak. 1 milyar 250 milyon yatırım değerine sahip projede satışlar henüz başlamadı. 



Next Level Yıldız projesi konum


Pasifik İnşaat



Pasifik İnşaat, Merkez Ankara ve Next Level Çayyolu projelerinde daire satışlarına devam ediyor.  Firma daha önce Umutkent, İzmitkent 2, İzmitkent 3, Next Level Ankara, Next Level Loft Ofis projelerini tamamlamıştı.




Merkez Ankara 


Pasifik İnşaat


Merkez Ankara projesi Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına dahil oldu. Projede yüzde 10 peşinat ve 0,98 oranı ile bankasız kefilsiz ev ve ofis sahibi olunuyor.


1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Merkez Ankara projesi 124 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Merkez Ankara'da konutların yanı sıra ofisler, alışveriş merkezi, konutlar, 313 odalı bir otel ve okul da bulunuyor.


Tel: . +90 (312) 285 47 72

Web:  http://www.merkezankara.com.tr/


 





Next Level Çayyolu


Pasifik İnşaat


Next Level Çayyolu “Yatırımlarınıza Dokunmadan Hayallerinize de Bir Yatırım Yapın” sloganıyla Emlak Konut’un başlattığı kampanyaya destek veriyor.  


Projede 120 aya kadar vade ile ev sahibi olmak isteyenler erken kapamada kalan tutara yüzde 55’lere varan indirim olanağından faydalanabiliyor. 


Toplamda 429 konuttan meydana gelen Next Level Çayyolu'nda yüzde 10'luk peşinat ödeme günündeki döviz veya altın kuruna sabitlenerek garanti altına alınıyor. Böylece ödemelerini erken kapamak isteyen Next Level Çayyolu sakinleri, kurdaki hareketlerden olumlu etkileniyor.


3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire seçeneklerinin bulunduğu proje villa, loft, teras bahçeli ve buçuk oda çözümlü ferah dairelerin yanı sıra penthouse seçenekleriyle doğayla iç içe yaşam konsepti sağlıyor. 




Web: http://nextlevelcayyolu.com/








*Haberdeki görsel Next Level Çayyolu projesine aittir.


Web: http://www.pasifikinsaat.com.tr/

Tel: 0312 284 47 47 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri