29 / 04 / 2024

Olcak Kavaklı Konakları projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor!

 Olcak Kavaklı Konakları projesi Beylikdüzü'nde inşa ediliyor!

Beylikdüz'nde konumlandırılan Olcak Kavaklı Konakları projesi bu yıl içerisinde başlayacak. Projede teslimler inşaat başladıktan 18 ay sonra gerçekleşecek.


Olcaylar Group İnşaat tarafından hayata eçirilen Olcak Kavaklı Konakları projesi lokasyon olarak İstanbul Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor. 4 blok halinde yükselen Olcak Kavaklı Konakları projesi toplamda 65 adet daireden meydana geliyor.


2 bin 500 metrekare alana sahip olan Beylikdüzü Olcak Kavaklı Konakları projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks tipinde konut seçenekleri yer alıyor. Olcak Kavaklı Konakları projesinde ilk 3 blok inşa edilecek, daha sonra diğer blok yapılacak.


Olcak Kavaklı Konakları projesi Beylikdüzü



İhlas 2 Evleri'nin arkasında inşa edilen Olcak Kavaklı Konakları projesinde bloklar 5 katlı inşa edilecek. Beylikdüzü Olcak Kavaklı Konakları satış ofisi ile 0212 854 32 10 no'lu irtibat numarasından iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.


Olcak Kavaklı Konakları projesinin sosyal imkanları arasında; çocuk oyun alanları, fitness merkezi, otopark, spor alanları,  sauna ve yüzme havuzu yer alıyor. Beylikdüzü Olcak Kavaklı Konakları teslimleri inşaat başladıktan 18 ay sonra gerçekleşecek.


Olcak Kavaklı Konakları iletişim:

Tel: 0212 854 32 10

Web: www.olcaylargroup.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com