28 / 03 / 2024

Nef Ormantepe projesine imza atıyor! Yeni Proje!

 Nef Ormantepe projesine imza atıyor! Yeni Proje!

Çamlıtepe projesiyle 2 günde 474 konut satışı yapan Nef hiç ara vermeden Çekmeköy'deki ikinci projesi Ormantepe başlıyor...


 


Nef, Çamlıtepe projesiyle 2 günde 474 konut satışı yaparak projenin tamamını sattı. Nef Çamlıtepe ile yeni bir rekora imza atan NEF, hiç ara vermeden Çekmeköy'deki ikinci projesine başlıyor.

 

Nef Ormantepe adı verilen proje çok yakında satışa çıkacak.   Detayları henüz belli olmayan NEF  Ormantepe, ön talep bırakıp hızlı satış nedeniyle istediği konutu alamayan Nef müşterilerine öncelikli olarak satışa açılacak.

 

Nef Çamlıtepe projesi 


  Nef Ormantepe projesine imza atıyor! Yeni Proje!

Alemdağ Ormanı'da komşu konumda 230 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen  Nef Çamlıtepe'de 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.  Proje toplam 1.2 milyar TL yatırım bedeline sahip . 

 

Nef Çamlıtepe'deki dairelerin tamamının satışı geçtiğimiz hafta sonu, 2 gün içinde gerçekleşti. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "Bu başarı hem Türkiye ekonomisine, hem de Nef’e duyulan güvenin en somut göstergelerinden biridir. Nef ve Fiba Grubu gibi iki önemli markanın bu projede bir araya gelmesi, projeye duyulan güvenin ve heyecanın artmasında da önemli rol oynadı. İhtiyaca cevap veren projelere imza attığınızda karşılığını görüyorsunuz" dedi. 

 


Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/ 

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com



 



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Satışa çıkacak projeler