05 / 05 / 2024

Mivara Premium Villas Bodrum’da 2 milyon euroya!

Mivara Premium Villas Bodrum’da 2 milyon euroya!

Mivara Premium Villas Bodrum’da 2 milyon euroya satılık villa. Proje Mivera Mivara Premium Villas ve beş yıldızlı Mivara Luxury Resort & Spa butik villa ve otel projesi olarak hayata geçiriliyor...


Mivara Premium Villas projesi, Bodrum - Gündoğan'da hayata geçiriliyor. "Tatilin pretijle birleştiği yer" sloganıyla satışa sunulan proje İç-Me Turizm A.Ş. imzası inşa ediliyor. Mivara Premium Villas Bodrum’da 2 milyon euroya.


20 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Mivera projesinde 18 adet ultra lüks villa yer alıyor. Mivera Mivara Premium Villas ve beş yıldızlı Mivara Luxury Resort & Spa butik villa ve otel projesi olarak tasarlanıyor.


Mivara Premium Villas projesinde A ve B tipi villalar bulunuyor. A tipi villalar 456 metrekare büyüklüğünde 3 odalı olarak, B tipi villalar ise 510 metrekare büyüklüğünde 4 odalı olarak tasarlandı.


Mivara Premium Villas Bodrum’da 2 milyon euroya satılan villaların fiyatları maksimum 2 milyon 193 bin euroya kadar ulaşıyor. Projede teslimler 2014 yılın Mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. 


Mivara Premium Villas projesinde bulunan her villanın içinde asansör, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor.Proje denize sıfır olarak konumlandırılıyor. Projede  kişiye özel kat, vale ve VIP ulaşım hizmetleri sunuluyor.


Mivara Premium Villas iletişim 

Tel: 444 4 804

Web: http://www.mivara.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com