26 / 04 / 2024

Mina Towers projesi Başaran İnşaat tarafından hayata geçiriliyor!

Mina Towers projesi Başaran İnşaat tarafından hayata geçiriliyor!

Turizm , finans ve yatçılık sektörünün lider firmalarından başaran group şimdi de inşaat dünyasında adından sözettirmeye hazırlanıyor. Mina Towers Fikirtepe'de 1 milyar dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.


Başaran Group Kadıköy'ün yeni yaşam bölgesi Fikirtepe'de gerçekleşecek olan ilk konut projesi mina towers'ı önce fikirtepelilere görkemli bir geceyle tanıttı. Kentsel dönüşümün başladığı ilk günden bu yana toprak sahipleriyle yatırımcı firmalar arasında tartışmaların hiç bitmediği fikirtepe'de  bu dostluk tablosu da bir ilk oldu. 


1.000.000.000 dolarlık yatırımda eren talu imzası

Başaran group başkanı hüseyin başaran '' Fikirtepe'nin en büyük projesini Fikirtepelilerle yapacağız'' dedi.  

1.000.000.000 dolara mal olacak Mina Towers'ı rakiplerinden ayıran en büyük özellik ise  yine Türkiye'de ilk kez uygulanan bir yöntem. 


Başaran Group  depremle iç içe yaşadığımız ülkemizde bu riski en hafife indirecek yöntemi tercih ederek Mina Towers'ı Türkiye'nin ilk çelik konstrüksiyon sistemli konut projesi olarak planladı.  MİNA Towers mimari tasarımında  ise Türkiye'nin ünlü mimarı eren Talu'nun imzası var. Ünlü mimar Talu Mina Towers ile ilk kez bir konut projesinde sıradışı  tasarımlarını uygulayacak.


Mina Towers 24 ay sonra sahiplerine kavuşacak.

Mina Towers ayrıcalıkları

Eren Talu ve ekibinin titiz çalışmalarıyla ortaya çıkan Mina Towers, modern, yalın, konforlu tasarımı  ile farklı büyüklüklerde 1702 konut , 27restoran zincirinin hizmet vereceği, 68 adet ticari alanda dünya markalarının da yer alacağı ve toplam 300.000 metrekare  inşaat alanı olarak projelendirilmiştir.


Sıra dışı tasarıma  ve sınırsız konfora sahip olan mina towers aynı zamanda eren Talu tectübesinin yansıdığı ilk konut projesi olma ayrıcalığını da taşıyor. 


6 adet kuleden oluşan Mina Towers da dairelerden asansöre binerek ulaşılan çatı Teraslarında zeytin ağaçları arasında ege temalı açık havuzlu, jakuzi ve restoranlı güneşlenme alanları tasarlanmıştır.


5 yıldızlı otel mantığı ile işletilecek olan Mina Towers’da üst düzey güvenlik, resepsiyon, konsıyerj, 7/24 vale, zemin katlardan güvenlik kartıyla direk çarşı kısmına geçiş kolaylığı, ayrıca orada bulunan kafelerden, restoranlardan ve dükkanlardan evlere servis imkanı bulunmaktadır.

Sauna, buhar ve masaj imkanlı 2 adet spa , yarı olimpik üstü açılabilen 2 adet ısıtmalı kapalı havuz, aynı özellikleri taşıyan 2 adet çocuk oyun havuzu, daire sahiplerinin misafirleri için düşünülmüş 8 adet otel odaları, hertürlü parti ve davet için hazırlanmış 4 adet salon, 3300 adetlik  otopark bulunmaktadır



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri