24 / 04 / 2024

Makrom Yapı, Zekeriyaköy'de villa projesine başlıyor!

 Makrom Yapı, Zekeriyaköy'de villa projesine başlıyor!

Makrom Yapı markaya duyulan güveni boşa çıkartmayarak Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği operasyonla arsa çalışmalarını tamamlayarak, gerekli anlaşmaları tamamladı


Makromtek Esenyurt projesi ile sektörde büyük ses getiren Makrom Yapı, Makromtek dairelerinin büyük bir kısmını peynir ekmek gibi kısa sürede sattı. Özellikle ünlü reklam yüzü Petek Dinçöz’ün projeye getirdiği enerji ile büyük bir ivme kazanan firma, hız kesmeden yeni projelere start veriyor.

 

Kampanya dönemi boyunca Müşterilerden gelen Villa talepleri üzerine, Makrom Yapı markaya duyulan güveni boşa çıkartmayarak Zekeriyaköy’de gerçekleştirdiği operasyonla arsa çalışmalarını tamamlayarak, gerekli anlaşmaları tamamladı. Çok kısa sürede teslim edilmesi planlanan Villa Projesinde tamamen müşterilerin talepleri dikkate alındı.

 

Firma yetkilileri, Zekeriyaköy Projesi ile  sektörde kısa sürede bina teslimi vurgusuna özellikle dikkat çekmek istediklerini açıkladı.

 

13 bin metrekare üzerine kurulu olan projede 150 metrekare ile 450 metrekare arasında değişen 62 özel villa bulunuyor. Aynı zamanda proje içinde fin hamamı, sauna, masaj salonu , basketbol sahası, tenis kortu, golf sahası, squash, anfi tiyatro, suni göl, pet home, otopark, kreş, çocuk oyun parkları, yüzme havuzları, sinema salonları, fitness center gibi birçok sosyal donatıda yer almakta.

 

Makrom Yapı

444 65 76

www.makromyapi.com

www.makromtek.com

www.makrom-city.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri