23 / 04 / 2024

Lima Yapı Ankara'da Lima Twins, Lima Elit ve Lima Vadi projelerini yapacak!

 Lima Yapı Ankara'da Lima Twins, Lima Elit ve Lima Vadi projelerini yapacak!

Lima Yapı Ankara'da 3 yeni proje yapacak. Lima Yapı Ankara projelerinin adı Lima Twins, Lima Elit ve Lima Vadi olarak belirlendi.


Lima Yapı, Ankara'da inşaat çalışmalarına devam ettiği Lima Twins projesinden sonra Lima Elit ve Lima Vadi projelerine hayata geçirecek. Lima Elit ve Lima Vadi için ruhsat bekleniyor. 


 Lima Yapı Ankara


Lima Twins projesi:


2 blok halinde tasarlanan Lima Twins projesi 66 adet daireden meydana geliyor. Ankara Yaşamkent Park Caddesi'nde hayata geçirilen Lima Twins projesinde satışlar sürüyor.


Banka kredisi kullanılabilen Lima Twins projesinnde 62 adet 4 oda 1 salon daire ve 4 adet dubleks tipinde daire yer alıyor. Projenin alanı 9 bin 845 metrekare ve kapalı inşaat alanı 22 bin 233 metrekare olarak belirlendi. 


Limak Twins Evleri'nde bay-bayan sauna, depo, kapalı otopark, kat bahçeleri, rekreasyon alanları, 7/24 güvenlik, çok amaçlı spor tesisi, süs havuzları, dinlenme alanları ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor.


 Lima Yapı Ankara


Lima Elit projesi:


4 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Lima Elit projesi Ankara Çayyolu üzerinde hayata geçiriliyor. 3 bin 730 metrekare alanda yükselen Lima Elit projesi toplamda 1 sosyal tesis, 6 lüks konut ve 4 villadan oluşuyor. 


Lima Vadi projesi: 


Ankara'nın Çankaya bölgesine bağlı Birlik Mahallesi'nde inşa edilen Lima Vadi projesinde mimari çalışmalar devam ediyor. 


Tel: 0(312) 111 22 33

Web: www.limatwins.com - www.limayapi.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com