25 / 04 / 2024

Landor Gaziemir'de fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

 Landor Gaziemir'de fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

"Var böyle bir hayat!" sloganıyla basına tanıtılan Landor Gaziemir projesinde daire teslimlerinin 2019 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor...


Çetmen, By Kepi ve Konfor Ortaklığı ile İzmir'in Gaziemir ilçesinde inşa edilen Landor Gaziemir projesi,  350 dönümlük çam ormanı yanında yer alıyor.


2+1, 3+1 ve 4+1 müstakil kat teraslı ve bahçe katı daire seçenekleri sunulan Landor Gaziemir projesinin ortak kullanım alanları arasında otopark, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları, yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Projede aynı zamanda güvenlik hizmeti de mevcut. 


 Landor Gaziemir

 

"Var böyle bir hayat!" sloganıyla basına tanıtılan Landor Gaziemir'de yüzde 0 faiz ayrıcalığı ve kişiye özel ödeme planı da sunuluyor. Projede daire teslimlerinin 2019 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. 


Oksijen oranı yüksek temiz havası, suyun ve yeşilin içindeki atmosferiyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açan Landor Gaziemir'de lansman fiyatları 435 bin TL’den başlıyor.  

 

Landor Gaziemir lokasyon olarak İZBAN banliyo hattına 800 metre, Uluslararası Adnan Menderes Havalimanı'na 1.5 kilometre mesafede yer alıyor. Proje ayrıca Fuar İzmir'e 4.5 kilometre, alışveriş merkezlerine 3.4 kilometre ve özel eğitim alanlarına 1.3 kilometre mesafede yer alıyor.

 

 


 

Tel: 0232 290 57 37

Web: http://landorgaziemir.com/


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com







Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri