29 / 03 / 2024

Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri yolda! Yeni Proje!

Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri yolda! Yeni Proje!

Omran İnşaat Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projelerini inşa etmeye hazırlanıyor. Firma ilk etapta 700 milyon TL'lik yatırım yapmayı hedefliyor.


Omran İnşaat, "Kasr-ı-Derya" ve "Kasrı-Ahsen" projelerini hayata geçirmek için ilk etapta 700 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor.


Omran İnşaat, ilk büyük konut projesi "Kasr-ı Âlâ"yı Çengelköy'de hayata geçirmesinin ardından, "Kasr-ı-Derya" ve "Kasrı-Ahsen" projeleri için harekete geçti.


Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, lüks segment konut üretiminde marka olmayı hedeflediklerini ve Türkiye'de kalıcı olarak yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.


Bayram, "Bu ülkeye güveniyoruz. Burada kalıcı olmak istiyoruz." dedi. Bayram, şirketin ilk konut projesi olan "Kasr-ı Âla"da sona yaklaştıklarına işaret ederek, inşaatın temelini attıklarını, dairelerin ise yüzde 20'sini sattıklarını söyledi. 


Bayram, Çengelköy'ün merkezinde 6 bin metrekare alan üzerinde hayat bulan projenin, 2019'un ağustos ayında teslim edilmesinin planlandığını söyledi. 


Bayram sözlerine şöyle devam etti; "Lüks yaşam alanları inşa edeceğiz ve Türkiye'de büyüyeceğiz. Türkiye ekonomisine olan güvenimiz ve gelen talepler doğrultusunda 'Kasr-ı-Derya' ve 'Kasrı-Ahsen' projelerini de hayata geçirmek istiyoruz. Başlangıç için öngördüğümüz yatırım tutarımız 700 milyon lira civarında diyebiliriz." 



*Haberin görseli Kasr-ı Ala Çengelköy projesine aittir.


 


Web: http://www.omran.com.tr/