28 / 03 / 2024

Fimar Yapı'dan Livera Homes projesi geliyor! Yeni proje!

 Fimar Yapı'dan Livera Homes projesi geliyor! Yeni proje!

Prestijli ortamda konfor ve huzuru buluşturan Livera Homes projesi Fimar Yapı tarafından inşa ediliyor. Proejde lansman öncesi özel indirim ve kişiye özel vade farksız ödeme seçenekleri sunuluyor..


 

Livera Homes,  Kemerburgaz'da Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına yürüme mesafesinde Fimar Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Prestijli ortamda konfor ve huzuru buluşturan Livera Homes’da dilerseniz hemen teslim, dilerseniz topraktan ev sahibi olabilirsiniz.


 Fimar Yapı


Projede lansman öncesi özel indirim ve kişiye özel vade farksız ödeme seçenekleri sunuluyor. Sınırlı sayıda konut için geçerli olan lansman öncesine özel indirim ve şirket bünyesinde vade imkanları da mevcut. 


1.215 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Livera Homes ilk blokta 28 daireye yer veriliyor. Haziran 2018’de teslim edilecek olan bu blokta farklı büyüklüklerde 2+1’den 5+1’e kadar flat, bahçe dubleksi ve teraslı çatı dubleksi daire alternatifi bulunuyor.  Projede daireler 101-259 metrekare aralığında değişiyor.


 Fimar Yapı


18 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen Livera Homes Kemerburgaz projesinin ikinci bloğunda 40 daire bulunuyor.  1.337 metrekarelik alana inşaa edilen  Livera Homes  Kemerburgaz projesinin ikinci bloğunda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. 

 

Flat, bahçe dubleksi ve teraslı çatı dubleksi daire tiplerinden oluşan projede daireler 61-204 metrekare aralığında değişen büyüklüklere sahip.


 Fimar Yapı


Tel: 0212 360 0605

Satış Ofisi Adres: Mithatpaşa Mh. Selanik Bulvarı, No:186 Kemerburgaz-Eyüp/İstanbul



Web: http://www.liverahomes.com/


 

 




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri