26 / 04 / 2024

Elexia Levent Projesi 179 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışta!

Elexia Levent Projesi 179 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışta!

Elexia Levent Projesi 15 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Büyükdere Caddesi'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede fiyatlar 179 bin dolardan başlıyor...


İstanbul Avrupa Yakası Levent'te hayata geçirilen Elexia Levent projesi, Büyükdere Caddesi'ne 5 dakikalık yürüme mesafesinde yükseliyor.


Zincir Gayrimenkul Geliştirme ve Yeşil Holding ortaklığının imzasını taşıyan Elexia Levent projesi, toplam 138 konut ve 5 ticari üniteden oluşuyor. 


Elexia Levent projesi A Plus konseptte tasarlandı. Projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve penthouse konut tiplerine yer veriliyor. 


15 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Elexia Levent, tek blok olarak inşa ediliyor. Elexia Levent projesi, Talatpaşa Caddesi üzerinde yer alıyor.


Levent Elexia daire fiyatları 179 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projedeki ödeme planına göre 120 ay 0,70 vadeli olarak ödemeler yapılabiliyor. 


Teslimlerinin 24 ay sonra daire teslimlerinin yapılması planlanan Elexia Levent projesi ortak alanlarında, fitness salonu, welness salonu, sauna, yönetim, toplantı odası, lobi, multimedya salonu, oyun salonu gibi çeşitli olanaklar mevcut.




Elexia Levent nerede?

Elexia Levent adres: Ortabayır Mahallesi, Azelya Sokak, Kağıthane / İstanbul



Elexia Levent iletişim:

Tel:0850 333 88 90

Web: http://elexialevent.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com