23 / 04 / 2024

Ege Yapı Kağıthane ve Yedikule'de yeni proje yapmaya hazırlanıyor!

Ege Yapı Kağıthane ve Yedikule'de yeni proje yapmaya hazırlanıyor!

Ege Yapı Group 2015 yılı içerisinde Kağıthane ve Yedikule'de 2 yeni proje yapmaya hazırlanıyor. Ege Yapı Group ayrıca Yenisahra ve İstinye'de kentsel dönüşüme giriyor.


Egeyapı Group, İstanbul Yedikule ve Kağıthane'de yeni proje yapmaya hazırlanıyor. Ege Yapı Yedikule ve Kartal projeleri 2015 yılında satışa sunulması planlanıyor.


Ege Yapı Kağıthane projesi: 


2015 yılının ikinci çeyreğinde başlayacak olan Ege Yapı Kağıthane projesinde ofis, rezidans ve ticaret alanları yer alacak. Adil Işık Fabrikası'na yakın konumda inşa edilecek olan Ege Yapı Kağıthane projesinde ayrıca AVM'de yer alacak.


Ege Yapı Yedikule projesi!


Ege Yapı Yedikule projesini Emlak Konut GYO'dan 302 milyon 680 bin TL'ye aldığı arsa üzerinde hayata geçirecek. Yedikule projesinde ofis, ticaret, müze alanları ve konutlar yer alacak. 


2015 yılının 3. çeyreğinde satışa sunulacak olan Ege Yapı Yedikule projesinde Demiryolları Müzesi, eski TCDD hizmet ve ofis binaları yer alacak. Proje için Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan onay bekleniyor.


Yenisahra ve İstinye'de kentsel dönüşüme giriyor!



Ege Yapı Group Yenisahra ve İstinye Poligon Mahallesi'nde kentsel dönüşüme giriyor. Ege Yapı Yenisahra projesine 2016 yılında başlayacak. Projeler için irtibat ofisleri açıldı. 



Egeyapı Group iletişim bilgisi:

Telefon: (0216) 478 4818

Web: http://www.egeyapigroup.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri