23 / 04 / 2024

Dekon İnşaat'tan İstanbul Finans Merkezi'ne yeni proje geliyor!

Dekon İnşaat'tan İstanbul Finans Merkezi'ne yeni proje geliyor!

İstanbul Finans Merkezi'nde bulunan Dekon Senkron’un ardından, aynı bölgede yer alan Dekon İnşaat’ın yeni projesi, bölgede mülk edinmek isteyenler için önemli bir fırsat kapısı açıyor...


Dekon İnşaat İstanbul Finans Merkezi’ndeki projelerine bir yenisini daha ekliyor. Mart 2019’da teslim edilecek olan Dekon Senkron’un ardından, aynı bölgede yer alan Dekon İnşaat’ın yeni projesi, bölgede mülk edinmek isteyenler için önemli bir fırsat kapısı açıyor.


İstanbul Finans Merkezi Bölgesi’nde, tek bina olarak yükselecek olan yeni projenin ilk sahipleri, yüzde 5 peşinat ödeyerek kişiye özel ödeme planı opsiyonundan faydalanabilecek.


Zemin + 14 kat ve 90 daireden meydane gelen projede 1+1 ve 2+1 olarak daire seçenekleri bulunacak. Projede daire büyüklükleri 51 ile 116 metrekare arasında değişiyor.


Açık havuz, kapalı otopark ve bir rezidansın gerektirdiği tüm konforu sunan yeni projede, balkonlu daire opsiyonu da yer alıyor. Projeyle ilgili detaylı bilgileri (0216) 364 00 12 no’lu telefonu arayarak alabilirsiniz. 



http://www.dekoninsaat.com.tr/


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler