20 / 04 / 2024

Dağ Mimarlık'tan Tual Artı Tuzla projesi geliyor!

 Dağ Mimarlık'tan Tual Artı Tuzla projesi geliyor!

Dağ Mimarlık, Tuzla'daki yeni projesi Tual Artı'ya başlıyor. Karma olarak dizayn edilen proje, 220 daire, 165 ticari ünite ve 160 oda kapasiteli otel ve otoparklardan meydana gelecek..


Dağ Mimarlık, Tuzla'daki yeni projesi Tual Artı'ya başlıyor. Karma olarak dizayn edilen projede konut, ticari ünite ve otel yer alacak .


29 milyon 270 bin 460 TL'ye mal olacak Tual Artı Tuzla projesi 10 bin 998 metrekarelik alan üzerinde yükselecek. Toplam 35 bin 870 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak projede 220 daire, 165 ticari ünite ve 160 oda kapasiteli otel ve otoparklardan meydana gelecek.


Aydınlı Mahallesi'nde konumlandırılan Tual Artı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


3 blok halinde yükselen Tual Artı'da A blokta otel+ticari alanlar, B  blok ticari alanlar ve C blok ise konut+ticari alanlar yer alıyor.


 Dağ Mimarlık


Yer teslimi Temmuz'da yapıldı


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile Dağ Mimarlık Ve Mühendislik Yapı Gayrimenkul Tic. San. A.Ş. arasında Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi olup taraflar arasında sözleşme yapıldı. Proje için yer teslimi ise geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yapılmıştı. Tual Artı Tuzla projesinin 36 ayda tamamlanması planlanıyor.




Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com






Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri