20 / 04 / 2024

Cordella Twins Kartal projesi Ağustos'ta başlıyor!

 Cordella Twins Kartal projesi Ağustos'ta başlıyor!

2 blok halinde tasarlanan Cordella Twins projesinde 1+1, 2+1, 3+1 tipinde konut alternatifleri yer alıyor. Ağustos ayında satışların başlayacağı Cordella Twins Kartal Evleri'nde yüzde 1 KDV imkanı sunuluyor.



İstanbul'un Kartal ilçesinde konumlandırılan Cordella Twins projesi Kayıhan Yapı tarafından inşa ediliyor. 7 bin metrekare arsa alanına sahip olan Cordella Twins projesi kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. 


203 adet daire ve 3 adet işyerine yer verilen Cordella Twins projesinde inşaat çalışmaları 2014 yılının Ağustos ayı itibari ile başlayacak. 25 katlı 2 blok halinde tasarlanan projede 4. kattan sonrası deniz manzarasına sahip.


Kartal Cordella Twins projesinde konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Cordella Twins ödemeleri ise banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde sunulan seçeneklerden faydalanılarak yapılabiliyor.


Cordella Twins Kartal projesi lokasyon olarak E-5 otoyoluna, metroya, sahile ve İstanbul Anadolu Adliyesi'ne yakın uzaklıkta inşa ediliyor. Projede dinlenme alanları, kapalı otopark fitness center, peyzaj alanları ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Yüzde 1 KDV imkanın yer aldığı Cordella Twins Evleri'nde konut satışlarının  Ağustos ayında başlaması planlanıyor. Projede konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 120 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Telefon: 0 216 341 00 11

Web: http://www.kayihanyapi.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com