30 / 04 / 2024

Burç İstanbul'da daire metrekare fiyatı 7 bin TL!

Burç İstanbul'da daire metrekare fiyatı 7 bin TL!

MHM Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Burç İstanbul projesinde metrekaresi 7 bin TL’ye ev sahibi olunabiliyor....


Burç İstanbul'da metrekare fiyatları 7 bin TL'den başlıyor!

MHM Yapı  tarafından hayata geçirilen Burç İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası  Beylikdüzü’nde, E-5 otoyoluna sıfır konumda yükseliyor. 


300 daireden oluşan Beylikdüzü Burç İstanbul'da 107 metrekare 2+1 dairelere yer veriliyor. Projenin her katında 9 daire mevcut. Burç İstanbul projesinde müşterinin isteğini göre 2+1 daireler 3+1 olarak genişletilebiliyor.


2017 yılı sonunda tamamlanması planlanan Burç İstanbul Evleri 40 katlı olarak dizayn edildi. Burç İstanbul fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 7 bin TL'den başlıyor.  Projede ev fiyatları 647 bin 511 TL ile 992 bin 768 TL arasında değişiyor.


Burç İstanbul Beylikdüzü projesinde market, spor salonu, hastane, okul, avm, restoran, yürüyüş alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar da bulunuyor. 


Konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunan MHM Yapı Burç İstanbul'da avm alanı 3 bin metrekare, otopark alanı ise 15 bin metrekare olarak belirtiliyor.


Proje lokasyon olarak Beylikdüzü, B.Çekmece, Esenyurt Kavşağından Tüyap’a ve Ramada Otel’e gelmeden hemen önce yer alıyor.


Burç İstanbul iletişim:

Tel: 0212 727 13 13

Web: www.burcistanbul.com.tr

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com