20 / 04 / 2024

Bodrum The BO Viera projesi satışa çıktı! Yeni Proje!

 Bodrum The BO Viera projesi satışa çıktı! Yeni Proje!

200 milyon Dolar yatırım bedeline sahip olan The BO Viera projesi BESA Grup imzası taşıyor. Projede teslimler 2019 yılı sonunda yapılacak..


 


Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda konumlandırılan  The BO Viera  projesi BESA Grup imzası taşıyor. 


200 milyon Dolar yatırım bedeline sahip olan The BO Viera; 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana geliyor. Proje 150 dönüm arsa alanında yükseliyor. 


 54 adet 5+1 dubleks, 49 adet 3+1 ve 5 adet 2+1 flat rezidans daire seçeneği bulunan  The BO Viera projesinde yapımı devam eden rezidans ve villaların tamamı deniz manzaralı ve doğaya hakim konumda yer alıyor. 


 Bodrum The BO Viera projesi satışa çıktı! Yeni Proje!


2019 yılı sonunda teslim edilmesi hedeflenen Bodrum The BO Viera projesinin Bodrum Belediyesi tarafından onaylandı ve inşaat ruhsatı alındı. Proje doğal falezleri ile denize sıfır, 1.2 kilometrelik benzersiz bir sahile sahip.


Alışveriş ve hizmet noktalarının yanı sıra SPA, yüzme havuzları, fitness, restoran ve cafeler, çocuklara özel alan, sahilde beach Club’lar gibi sosyal donatılara sahip The BO Viera’nın güvenlik, temizlik, bahçe bakımı gibi servis hizmetleri BESA Grup’un deneyimli hizmet şirketi tarafından sağlanacak.


 

0 252 313 62 62


http://www.theboviera.com/


Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Konuttimes.com 


 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri