24 / 04 / 2024

Bodrum Fabay Adabükü'de teslimler 2018'de!

Bodrum Fabay Adabükü'de teslimler 2018'de!

Bodrum Fabay Adabükü Evleri'nde fiyatları 119 bin Euro'dan başlıyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...


Toplam 143 adet daireden meydana gelen  Bodrum Fabay Adabükü projesi Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede deniz manzarasına hakim.

 

66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Fabay Adabükü Evleri, 1 + 1 teras katı ve bahçe katı, 2+1 teras ve bahçe katı, 3+1 bahçe dubleks daireler ve 4+1 tripleks kendine ait kapalı garajı ve sonsuzluk havuzuna sahip ikiz ve tam müstakil villalar bulunuyor. 


  Bodrum Fabay Adabükü


Mayıs 2018'de teslim edilecek olan Bodrum Fabay Adabükü Evleri'nde fiyatları 119 bin Euro'dan başlıyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 


22 bin metrekare sosyal alanlara sahip olan Fabay Adabükü Bodrum Evleri, Bodrum-Milas Havalimanı'na 10 dakika, Bodrum şehir merkezine ise 17 dakika mesafede konumlandırılıyor. 


 Bodrum Fabay Adabükü


Fabay Adabükü Muğla Evleri projesinde 14 mağaza ve 1 süpermarketten oluşan butik çarşı, SPA ve Wellness merkezi, yetişkinler ve çocuklar için ayrılmış yüzme havuzu yer alıyor.


Projede ortak havuzlar, havuz başında restaurant ve kumsalda snack bar, amfi-tiyatro, seyir teraslan, engelli dostu yürüyüş ve koşu yollan, tenis kortu, plaj voleybolu, özel kumsal ve yüzme iskelesi, yoga ve etkinlik alanlan, kumsal kenarında bulunan jakuzili localar, açık ve kapalı otoparklar ve 24 saat güvenlik gibi imkanlar sunuluyor. 



Adres:Adabükü Koyu, Yazlık Siteler Mevkii, CARA 01 / A - Muğla / Türkiye



Tel:+90 444 9631

Web:http://www.fabayadabuku.com/

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 



 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı