28 / 03 / 2024

Aydos Land İstanbul ön talep sürecinde!

Aydos Land İstanbul ön talep sürecinde!

Şehrin içinde doğayla içiçe organik bir yaşam sunan Aydos Land projesi ön talep topluyor. Projede fiyatlar lansman öncesi ön satış dönemine özel 178 bin TL'den başlıyor...


 


Ms  Mega  İnşaat’ın Land Projeleri Adı altında hayata geçirdiği AYDOS LAND İSTANBUL projesi  Pendik’de avantajlı konumu ile dikkat çekiyor.


AYDOS LAND İSTANBUL Şehrin içinde doğayla içiçe  organik bir yaşam sunan konseptiyle Aydos Caddesi üzerinde ve Aydos ormanının hemen yanında konumlanıyor.


Panaromik ve orman manzaralı dairelerinin yanısıra geniş bahçe kullanımlı daire özelllikleri ile öne çıkıyor.


FİYATLAR LANSMAN ÖNCESİ ÖN SATIŞ DÖNEMİNE ÖZEL 178 bin TL'DEN BAŞLIYOR


9 katlı 10 bloktan oluşan projede 600 konut ve 35 ticari ünite bulunuyor. Bulunduğu bölgenin en prestijli ve konsept projesi olan AYDOS LAND İSTANBUL’da fiyatlar lansman öncesi ön satış dönemine özel 178.000-TL den başlarken aynı zamanda sağladığı ödeme kolaylığı avantajları ile de yatırımcılara benzersiz bir yatırım fırsatı sunuyor.


Projede 1+1 den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde daire altarnatifleri yer alıyor.


1+1 daireler  61 m2, 2+1 daireler 71 m2 den , 3+1 daireler 128 m2den 4+1 daireler ise 178 m2 den başlıyor.


ÖDEME AVANTAJLARI 


Ön satış dönemine ait sınırlı sayıda daire için geçerli,firma bünyesinde   vade farksız  60 ay taksit seçeneği sunuluyor.Ayrıca kişiye özel ödeme avantajları ile de müşterilerine cazip kolaylıklar sağlanıyor.


FİYAT ARALIĞI : 


1+1    61 m2 daire        :  178 bin TL 


1+1   77,97 m2 daire    :   259 bin 169 TL



2+1 88,68 m2  daire      :  278 bin TL


2+1 120,49 m2 daire     : 439 bin 284 TL


 

3+1 128,16 m2 daire     : 395 bin TL


3+1 141 m2  daire          : 509 bin 438 TL



4+1 243 m2  daire           :   867 bin 422 TL-954 bin 164 TL



 Aydos Land İstanbul ön talep sürecinde!


AVANTAJLI LOKASYON

Aydos caddesi üzerinde konumlanan projede, 2018 yılında tamamlanması planlanan Marmara Hastanesi Metro durağına sadece 3 dakikalık mesafededir.Sabiha gökçen havalimanına 7 km,E-5 otoyoluna 3.5 km sahil yoluna ise 5 km mesafesiyle kara,deniz hava ulaşım aksının merkez bölgesi içerisinde yer almaktadır.


DOĞAYA AÇILAN PENCERENİZ 

Penceresi doğaya açılan bir evde uyanmak artık hayal değil.


İstanbul’da doğa ile iç içe organik bir yaşamın mümkün olabileceği Aydos Ormanı'na komşu olabileceğiniz hiç aklınıza gelmiş miydi ?


Göz alabildiğince doğa, mis gibi taze oksijenle karışık çam ağaçlarının muhteşem kokusu ve sonsuz huzur... 


Aydos Land İstanbul’un sunduğu doğa ile iç içe yaşamınızda kaliteye ve konfora paha biçemeyeceksiniz. Aydos Ormanı'na adımınız kadar yakın 10 bloğun büyük bölümü ortadaki iç avluda bulunan süs göletinin etrafında konumlanmıştır. Bu sayede yeşilin huzur veren etkisinin yanında suyunda ruhunuzu dinlendiren şifa veren etkisini fazlası ile hissedeceksininiz.



LAND CADDE ÇARŞI 

Land Cadde Çarşı‘da tüm ihtiyaçlarınız bir adımda kapınızın önünde...


Aydos Land İstanbul’da yaşamızın tüm güzellikleri konforu kapınızın önünde tek bir adımla başlıyor.


Hangimiz tüm ihtiyacımızı bir adımda karşılayabileceğimiz gösterişli mağazaların bulunduğu bir açık çarşı alanından alışveriş yapmayı, yorulduğumuzda bir kahve molası vermek için sevdiğimiz seçkin kafeterya ve restoranlardan birinde dinlenip keyifli zamanlar geçirmeyi istemez ki ?


O zaman sizleri Land Cadde Çarşı'ya bekliyoruz.

Aydos Caddesi üzerinde bölgenin ihtiyaçları gözetilerek özel olarak projelendirilmiş 35 seçkin mağazadan oluşacak LAND CADDE ÇARŞI, yalnızca AYDOS LAND konut projesi sakinlerinin değil,aynı zamanda ticaret ve sosyal hayata katkılarıyla bölge halkınında sosyalleşebileceği,tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği,cazibeli bir alışveriş merkezi olmaya şimdiden aday.


 Aydos Land İstanbul ön talep sürecinde!



LAND CADDE ORGANİK 

Gerçek organik yaşama davetlisiniz. 


Sizi, her sabah pencerenizi açtığınızda taze oksijen ve çam ağaçlarının benzersiz kokusu eşliğinde, orman kuşlarının cıvıltıları ile güne merhaba diyeceğiniz organik bir yaşama davet ediyoruz.


Aydos Ormanı’nın içinde bostanlık alanda yetişen organik meyve, sebze ve her türlü organik gıdayı LAND CADDE ORGANİK ile sizlerin damak zevkine sunuyoruz.


Her sabah taze köy yumurtası, günlük taze süt ürünleri, yöresel ev yapımı reçeller, organik meyve ve sebzelere kolaylıkla ulaşabildiğimiz organik bir yaşam sizleri bekliyor.


Spor, Eğlence ve Aktiviteler ile yaşam kalitenizi artırın...


Aydos Land İstanbul’da yaşam kalitenizi artırmak için sayısız imkanlara sahipsiniz. Spor ve eğlenceli aktiviteler yaşamınızın vazgeçilmezleri arasında yerini alacak.


Dilediğiniz zaman site içi yürüyüş parkurunda temiz oksijeni soluyarak yürüyüş yapabilecek, dilediğiniz zaman ise hemen yanı başınızdaki Aydos Ormanı’nda sevdiklerinizle birlikte doğa yürüyüşü (Trekking) yapabileceksiniz. Kapalı spor salonunda jimnastiğiniz yaparak sporu hayatınızın vazgeçilmezleri arasında sıralayacaksınız. Açık yüzme havuzu, Kapalı spor salonu,havuz cafe, mini basket sahası, su oyunları, aktivite alanları, çocuk oyun parkları, fitness club, toplantı odaları ve istediğiniz an kullanıma sunulacak zengin sosyal donatı alanları sayesinde yaşamızın konforu ve kalitesi maksimum seviyelere taşınacak...


Rutin aktivitelerden sıkıldınız mı? Hazır olun...


Aydos Ormanı doğal güzelliklerinin yanı sıra doğa sporları ve sıradışı aktivitelere imkan veren, şehir yaşamınızı başka bir boyuta taşıyacağınız benzersiz bir alandır.


Enerjinizi farklı spor dalları ile atmanıza olanak sağlayan Aydos Ormanı’nda dilerseniz bisikletiniz ile ormanda geziye çıkabilir veya koşu yapabilir, dilerseniz Atv veya Paintball ile adrenalin yüklü aktivitelere katılabilirsiniz.


Piknik alanlarında ailenizle huzurlu ve keyifli zamanlar geçirirken Aydos Göleti’nde balık tutarak özlem duyduğunuz yaşama kavuşabilirsiniz.


  Aydos Land İstanbul ön talep sürecinde!


KİDS LAND CLUB 


Kids Land Club; Çocuklarımız için Güvenli Eğlence Alanları


Hayatınızın en değerli varlıkları olan çocuklarınız için herşeyin en güzelini düşündük.


İşte bu yüzden onlar için düşünüp tasarladığımız mini basket sahası, bol aktiviteli oyun alanları, çocuk oyun parkları, su oyunları aktivite alanları içerisinde enerjilerini atarak eğlenceli ve güvenli vakit geçirirlerken gözünüz arkada kalmayacak. Çocuğunuz rahat bir şekilde bisiklete binerken çocuk olmanın ayrıcalığını en güzel şekilde yaşayacak.



AYDOS LAND İLETİŞİM


Velibaba Mahallesi, Aydos Cad. No:17 Pendik, İstanbul / Türkiye



Tel: 444 06 46


Web: http://aydosland.com/