29 / 03 / 2024

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışa çıkıyor!

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışa çıkıyor!

Akkuş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen yeni konut projesi Alya Penta’yı 17 Kasım’da CNR Emlak 2016 Fuarı’nda satışa çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve butik bir yaşam sunan proje, CNR Fuarı’na özel indirimlerle satışa çıkacak.


Tekstil, akaryakıt, kimya ve gayrimenkul sektöründeki faaliyetleriyle Türkiye’nin en büyük firmaları arasında yer alan Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, konutta Alya markalı projeler serisine yenisini ekliyor. Şirket Alya Penta isimli üçüncü projesini, 17 Kasım 2016’da başlayacak olan CNR Emlak 2016 Fuarı’nda vitrine çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve Beylikdüzü’nün en işlek caddesinde butik bir yaşam sunan Alya Penta, fuara özel avantajlı fiyatlarla satışa çıkıyor.


Akkuş Gayrimenkul’ün ‘parlayan yıldızı’ Alya, daha önce yine Beylikdüzü’nde Alya Residence ve Alya Trio projelerinde hayat bulmuştu. Şirket şimdi de Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde 5 blokta 50 daire ve 8 dükkandan oluşan Alya Penta projesini 30 milyon liralık bir yatırımla sektöre kazandırıyor.


Az Katlı ve Estetik Bir Yaşam Örneği Sergiliyor

Yeni proje hakkında bilgi veren Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, bugüne kadarki projelerinde Beylikdüzü bölgesinde az katlı estetik bir yaşamın örneklerini sergilediklerini, Alya Penta’nın da bu konseptte hayata geçtiğini dile getirdi. Akkuş “ Estetiği olmayan mimarisi ve kibrit kutusunu andıran gökdelenlerin yükselmeye başladığı bir dönemde biz, Beylikdüzü gibi hem yaşam hem yatırım değeri yükselmekte olan bir bölgede, en fazla 5 katlı binalarda, butik bir yaşam sunuyoruz. Önceki projelerimiz yüksek kalitedeki işçilik ve detayları ile markamız için iyi bir referans oldu. Alya Residence ve Alya Trio projelerinde oturum başladı. Toplam 3,565 metrekarelik alan üzerinde gerçekleşen yeni projemize Ekim ayı itibariyle başladık, Ekim 2018 itibariyle de tamamlamayı planlıyoruz. Elit tabakanın tercih ettiği bir lokasyonda yükselen Alya Penta’da kalabalık ailelere de farklı seçenekler sunuyoruz” dedi.


İskontolu Fiyatlarıyla Alırken Kazandıracak

Metrobüs bağlantısı ile geçmiş yıllarda önemi farkedilen bölgede metrekare fiyatlarının ortalama 4 bin liranın üzerine çıktığını belirten Abdülkadir Akkuş, yeni projelerinde sınırlı sayıda daire için fuara özel fiyat belirlediklerini aktardı. Abdülkadir Akkuş, “Lansman fiyatlarımız, alırken nasıl kazanılır formülü arayışındaki tüketiciyi kendisine çekecek. Ayrıca net brüt arasında en az farkı olan proje olması dolayısıyla da yatırımda metrekare kaybettirmeyecek” diye konuştu.


Yeni projelerini yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan CNR Fuarı’nda ilk olarak vitrine çıkardıklarını da anlatan Akkuş, “Türkiye’nin mevcut koşullarında bu tür iddialı ve geniş katılımcıya sahip fuar organizasyonlarının yapılmasını önemli buluyoruz. Katılımımızla bu açıdan sektöre de destek verdiğimize inanıyoruz. Bir yandan da fuar katılımcılarına özel fırsatlar sunmaya hazırlanıyoruz” dedi.


Alya Penta projesi 17 Kasım


Yaşamı Ayağınıza Getiren Proje: Alya Penta

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, yeni projenin adeta yaşamı Alya Penta sakinlerinin ayağına getireceğini ifade etti. Bölgeye Bakırköy’den metro hattı uzatıldığını hatırlatan Akkuş, Bakırköy - Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı'nın 2017 yılında hayata geçmesiyle birlikte Beylikdüzü’nde daha hızlı sirkülasyon olacağına, bunun da bölgenin yatırım değerlerine etki edeceğine dikkat çekti. Saatte 45 bin kişiyi taşıyacak olan yeni metro hattı, İncirli - Büyükçekmece Tüyap arasını 37,5 dakikaya indirecek.


Yaşam Vadisi Şehir Parkına Komşu Proje

Beylikdüzü Belediyesi’nin yapmakta olduğu Yaşam Vadisi Şehir Parkı’na da komşu olduklarını anlatan Abdülkadir Akkuş “Alya Penta için halkın nefes alacağı, eğlenerek sosyalleşeceği ve kendini yenileyeceği devasa bir proje olan Yaşam Vadisi’ne yakın bir lokasyonu tercih ettik. Alya Penta’da her detayıyla yaşamı mülk sahiplerinin ayağına getirdik. Mahalle sıcaklığı ve modern yaşamı burada bir arada sunuyoruz” dedi.



Web: www.alyapenta.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri