14 / 05 / 2024

www.referansbakirkoy.com yayında!

 www.referansbakirkoy.com yayında!

Referans Bakırköy projesinin internet sitesi www.referansbakirkoy.com açıldı!


Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Bakırköy'de ön satışlar başladı. Projenin web sitesi de yayına girdi. www.referansbakirkoy.com'da projenin tanıtım filmi, kataloğu, genel bilgileri, kat planları, projeyle ilgili yapılan haberler, fotoğraf galerisi, konum ve iletişim bilgileri yer alıyor. 


3 blokta 159 konut, home ofis bloğunda 97 ünite bulunan Referans projesinin ayrıca alışveriş merkezi de bulunuyor. Referans Çarşı'da 70 adet cadde mağazası yer alıyor. Projedeki tüm evler bahçe ve kat teraslarına bakıyor. Üst katlar ise deniz görüyor. 


Konut bloklarında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4+1+1 konut seçeneklerinin bulunduğu Bakırköy Referans projesinde ofis ve ev kullanımına uygun olan blokta ise stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. 


Referans Bakırköy projesinde şelale, süs havuzu, kamelya, kreş, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, 2+1 ve daha küçük daireler için bir araçlık, 3+1 ve daha büyük araçlar için iki araçlık park yeri sunuluyor. 


Referans Bakırköy projesinin sosyal alanlarında ise açık yüzme havuzu ve güneşlenme terasları, kapalı yüzme havuzu, fitness, kapalı basketbol sahası, Türk Hamamı ve sauna bulunuyor. 


Referans Bakırköy projesinde market, eczane, banka, kırtasiye, kuaför, terzi, restoran, kuru temizleme, seyahat acentası, emlak ofisi ve alışveriş alanlarının yer alması planlanıyor.


444 5 111

www.referansbakirkoy.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler