26 / 04 / 2024

White Corner Residence Beylikdüzü'nde 380 bin TL'ye 3+1!

White Corner Residence Beylikdüzü'nde 380 bin TL'ye 3+1!

White Corner Residence'da 42 adet 3+1 ve 1+1  tipli daireler bulunuyor. Daireler içerisinde ankastre mutfak, mutfak dolapları, portmanto, banyo dolapları, duvar kağıtları hazır olarak teslim ediliyor


Beyaz İnşaat tarafından yeni yaşam merkezi konseptiyle 2010 yılında Beylükdüzü'nün merkezinde inşasına başlanan White Corner AVM, 2012'de hesaplı ve keyifli alışverişin yeni adresi olacak.

Beylikdüzü ve İstanbul genelinde alışılmışın dışında hesaplı ve keyifli bir alışveriş konsepti sunacak olan White Corner AVM, 9 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa ediliyor. 20 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede 6 katlı rezidans, iki katlı kapalı otopark, 4 katlı ve de teraslı bir de alışveriş merkezi bulunacak.

Market katı, mobilya katı, tekstil katı, fast food katı ve teras katı olarak ayrıştırılan White Corner AVM'nin  dış cephesinde tamamen gıda konseptindeki mağazalar yer alacak. İç dizayn konsepti olarak da  hangi noktadan bakılırsa bakılsın bütün dükkanlar net olarak görülebilecek. Beylükdüzü'nün konutlaşmış olan bölgesindeki tek AVM'si olan White Corner'ın cam tavanı da ziyaretçilerine aydınlık ve ferah bir atmosfer sunacak.
 
White Corner Residence daire tipi ve özellikleri

White Corner Residence'da 42 adet 3+1 ve 1+1  tipli daireler bulunuyor. Daireler içerisinde ankastre mutfak, mutfak dolapları, portmanto, banyo dolapları, duvar kağıtları hazır olarak teslim ediliyor.

Whire Corner Residence'ta 80 metrekare 1+1 evler 200 bin TL, 100 metrekare 1+1 evler 225 bin TL ve 165 metrekare 3+1 evler 380 bin TL olarak belirlendi.

Projedeki dükkan fiyatları konumlarına ve büyüklüklerine göre değişim gösterirken fiyatları 250 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında değişiyor.

İstanbul Hava limanına 20 dakika mesafedeki White Corner AVM; ulaşım kolaylığı, merkezi konumu ve müşteriye özel servis olanakları ve ihtiyaç duyulan her şeyin, en hesaplısının ve en kalitelisinin bulunabileceği ürün çeşidine sahip olması nedeni ile de yeni çekim merkezi olacak.

0212 871 24 24
www.beyaz-insaat.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri