29 / 04 / 2024

Viatrans - Meydanbey projesi için düğmeye basıldı!

 Viatrans - Meydanbey projesi için düğmeye basıldı!

Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından Mecidiyeköy eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yeni bir proje hayata geçiriliyor...


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ve Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından Mecidiyeköy eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yeni bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul’a seçkin bir yaşam, turizm ve uluslararası düzeyde tanınan bir kültür, sanat ve moda merkezi kazandırmak vizyonuyla Eski Likör Fabrikası’nın yeniden inşaası için düğmeye basıldı! 


Uzmanlar tarafından üzerinde titizlikle çalışılan Likör Fabrikası aslına uygun olarak yenilenerek İstanbul’a yakışır bir sanat merkezi olarak yeniden hayat bulacak.


Proje, Ortak Girişim İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan (Viatrans A.Ş.), İcra Kurulu Üyesi Kemal Şener (Meydanbey İnşaat), projenin mimarı Emre Arolat ve restorasyon uzmanı akademisyenlerin katılımlarıyla 9 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 10.00’da Eski Likör Fabrikası’nda gerçekleşecek toplantımı ile görücüye çıkacak. 




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri