27 / 04 / 2024

Via port Venezia son durum!

 Via port Venezia son durum!

Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığı tarafından Bayrampaşa'da TEM'in hemen yan tarafındaki Kiptaş arazisinde inşa edilen Via port Venezia son durum bilgileri...


Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığı tarafından Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Via port Venezia son durum bilgileri haberimizde yer alıyor. 



45 ve 51 katlı 5 adet bloktan meydana gelen Via port Venezia son durum bilgilerine göre projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 61 metrekare ile 244 metrekare arasında değişiyor.


Toplamda 2 bin 200 konut seçeneğinden oluşan Via port Venezia projesinde teslimlerin 2014 yılında yapılması planlanıyor.


Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Via port Venezia projesinde; Türk hamamı, fitness centerı, cardio, plates,buhar odası,yürüme parkuru, grup egzersiz stüdyoları, sauna, jakuzi, dinlenme odaları ve daha bir çok sosyal alan bulunuyor. 


Bayraktar ve Gürsoy Yatırım'ın birlikte konumlandırdığı Via port Venezia son durum bilgilerine göre proje, Kiptaş arazisi üzerinde inşa ediliyor.



444 8 842   

www.viaportvenezia.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com