27 / 04 / 2024

Varyap Grand Tower reklam filmi yayınlandı!

 Varyap Grand Tower reklam filmi yayınlandı!

Dünyanın en iyi mimari projesi ödülünü alan Varyap Grand Tower, yeni reklam filminde altın gibi bir hayata davet ediyor...


İstanbul’un en değerli projelerinden biri olan, Batı Ataşehir’deki Varyap Meridian, yeni reklam filminde altın gibi bir hayata davet ediyor. Küçük bir kız çocuğunun şarkısıyla başlayan, masalsı bir dünyanın ekranlara taşındığı reklamda, projenin son bloğu Grand Tower’da sınırlı sayıda daire ve homeofislerin kaldığına vurgu yapılıyor. Grand Tower, 2012 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek.


412 adet bağımsız bölümün bulunduğu Varyap Grand Tower'da fiyatlar şöyle şekilleniyor;


Stüdyolar 396 bin TL'den; 

1+1'ler 494 bin TL'den; 

2+1'ler 721 bin TL'den; 

3+1'ler 1 milyon 91 bin TL'den ve 

4+1'ler 1 milyon 648 bin TL'den başlıyor.


Dünyanın en iyi mimari projesi ödülünü alan Varyap Meridian’da ev sahibi olmak için son fırsat. Sadece Grand Tower bloğunda sınırlı sayıda daire kalan ve 2012 sonunda tamamlanacak olan Varyap Meridian, bunu yeni reklam filminde ekranlara taşıyor.


Seçkin bir ortamda ayrıcalıklı bir yaşam kültürü sunan projenin reklam filminde Varyap Meridian’da altın gibi bir hayatın başladığına dikkat çekiliyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark alanı, bisiklet park alanı, kafeterya, fitness salonu, sauna ve buhar odası, seyir terası gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran projenin reklam filminde Varyap Meridian’dan gerçek görüntülere yer veriliyor. Flycam ile çekilmiş gerçek görüntülerin kullanıldığı reklam filminde ilk doğum gününün kutlandığı, ilk ev hediyelerinin verildiği, ilk romantik gecelerin yaşandığı mesajlarıyla Varyap Meridian’da yaşamın başladığı aktarılıyor. Temeli 2009 yılında atılan ve 5 konut bloğundan oluşan projede 4 blok Ocak 2012 itibariyle teslim edilmeye başlanmıştı.  Sadece Grand Tower bloğunda sınırlı sayıda daire kaldığının vurgulandığı reklamda, ilk reklamdaki masalsı anlatıma gönderme yapılıyor. Henüz proje aşamasında yayınlanan reklam filminde de kullanılan küçük bir kız çocuğunun şarkısıyla başlayan filmde, altın vurgusuyla projenin değeri vurgulanıyor.


Bir günde gerçekleştirilen reklam filmi çekimlerinde 10 kişilik bir ekip görev aldı. Kampanyanın tanıtımında da televizyonun dışında gazete, dergi ve sinema mecraları da kullanılacak.


REKLAM FİLMİ KÜNYESİ


Reklamveren                           : Varyap

Reklamveren Yetkilisi               : Nihan Sanisoğlu

Reklam Ajansı                         : Alametifarika

Yaratıcı Ekip                            : Emrah Karpuzcu, Kenan Ünsal, Erkul Yazgan, Zeynep Ordu, Seden Padır, Ozan Özüm Özbey, Odisseas Sevsevme, Taner Ardalı, Özgür Öztürk, Çağrı Ark, Berkay Tahmaz.

Yapım Şirketi                           : Batı Film

Prodüktör                                : Erhan Orhanoğlu

Yönetmen                               : Çağrı Ark      

Görüntü Yönetmeni (D.O.P)     : Veli Kuzlu

Medya Planlama                      : Cereyan

Mecra                                     : TV, gazete, dergi

Reklam filminin süresi               : 40 saniye



444 40 30



www.varyapmeridian.com





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler