23 / 04 / 2024

Varyap Plaza Pendik sakinleri yatırımlarını reklamlarda anlatıyor!

 Varyap Plaza Pendik sakinleri yatırımlarını reklamlarda anlatıyor!

Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Pendik’te inşa edilen Varyap Plaza Pendik, reklam filmiyle de farkını sergiliyor


İstanbul’un önemli iş merkezlerinden biri olmaya aday, Pendik’te, iş yaşamının kalite standartlarını belirleyen Varyap Plaza yeni reklam kampanyasıyla farkını sergiliyor. Reklam filminde projeden ofis satın alan avukat, mali müşavir ve milli voleybolcu Varyap Plaza Pendik’i tercih etme sebeplerini anlatıyor. Gerçek kişilerin doğallığını taşıyan kampanyada, televizyon reklamının yanı sıra açık hava çalışmaları, gazete ve dergi ilanları da olacak.


Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Pendik’te inşa edilen Varyap Plaza Pendik, reklam filmiyle de farkını sergiliyor.  Varyap Plaza Pendik’in reklam filminde gerçek kişiler, projeyi tercih etme nedenlerini samimi bir şekilde anlatıyor.


Anadolu Yakası’nın ilk A tipi yatay ofis projesi olan Varyap Plaza Pendik’te, 55 m2’den 325 m2’ye kadar farklı büyüklüklerde 278 adet ofis ve ticari alan bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, Gebze Organize Sanayi Sitesi, Tuzla Tersanesi ve Pendik Marina’ya yakınlığı, E-5 karayolu üzerindeki konumu ve değişik büyüklüklerdeki ofis seçenekleri ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için ideal bir alternatif oluyor. Varyap Plaza Pendik’in reklam filminde projenin farklı sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik ofis seçenekleri bulunduğu ve kazandıran bir yatırım olduğu vurgulanıyor. 


Varyap Plaza Pendik’ten ofis alanlar reklam yıldızı oldu


Varyap Plaza Pendik’in reklam filminde projede ofis sahibi olan avukat Ahu Günbay ve mali müşavir Zülfü Şeker, ofislerini Varyap Plaza Pendik’e taşıyacaklarını anlatıyor. Milli voleybolcu Gülden Kayalar Kuzubaşoğlu da yatırım amacıyla projeyi tercih ettiğini izleyiciler ile paylaşıyor.  


 Üç farklı filmin yer aldığı kampanyanın reklam filmi ve basın ilanları için fotoğraf çekimi aynı gün yapıldı. Serdar Tanyeli yönetmenliğinde PPR stüdyolarında yapılan çekimlerde 30’a yakın kişi görev aldı. Kampanyanın reklam filminin yanı sıra açık hava çalışmaları ile basın ilanları olacak.


 


KAMPANYA KÜNYESİ


Reklamveren: VARYAP     

Reklamveren Yetkilisi: Nihan Sanisoğlu – Varyap Kurumsal İletişim Sorumlusu

Reklam Ajansı: Alametifarika                      

Alametifarika Ekibi: Emrah Karpuzcu, Kenan Ünsal, Erkul Yazgan, Ozan Özüm Özbey, Seden Padır, Zeynep Ordu, Taner Ardalı, Oğuzhan Atliman, Özgür Öztürk, Sertuğ Alptekin, Çağrı Ark, Berkay Tahmaz.         

Yapım Şirketi : Daylight Films          

Prodüktör: Gülşah Batıbeki                   

Yönetmen: Serdar Tanyeli                     

Görüntü Yönetmeni (D.O.P) : Serdar Tanyeli

Sanat Yönetmeni: Kaan Erduran                      

Post Prodüksiyon: Filimişleri                 

Medya Planlama: Cereyan Medya       

Mecra: TV, basın, açık hava




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri