29 / 03 / 2024

Varyap Plaza nerede?

 Varyap Plaza nerede?

Varyap imzası ile 216 ofis ve 62 dükkandan meydana gelen ve 9 katlı tek blokta inşa edilen Varyap Plaza nerede?


9 katlı tek bloktan oluşan Varyap imzası ile inşa edilen Varyap Plaza Pendik'te inşa edilirken, Varyap Plaza nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 

Anadolu Yakası'nda iş hayatının en canlı olduğu bölgelerden Pendik'te yer alan Varyap Plaza, Gebze Sanayi Bölgesi ve Bankalar Operasyon Merkezleri ile iç içe bir konuma sahip.

Tuzla Tersaneleri'nin hemen arkasında konumlandırılan Varyap Plaza, E-5 karayoluna direkt giriş çıkışı olan Sabiha Göçen Havalanı'na 10 kilometre uzaklıkta, yeni kurulacak yat tersanelerine ve Pendik Marina'ya 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Varyap Plaza, Barış Caddesi Esenyalı Mahallesi, Uygar sokakta inşa ediliyor.


44 bin metrekare kapalı alanı bulunan Varyap Plaza, 3 bin 500 metrekare kiralanabilir alana sahip. Proje, 216 ofis ve 62 dükkandan oluşuyor. Projede yer alan ticari ünitelerin alanları ise 60 metrekareden başlıyor 325 metrekareye kadar yükseliyor. 


Projede, bankalar, ilaç firmaları, sigorta acenteleri, lojistik, kargo şirketleri, mali gümrük müşavirleri, avukatlar, doktorlar ve bir çok meslek için uygun ofis alanları yer alıyor.



Barış Caddesi

Esenyalı mahallesi Uygar sokak

PENDİK/İSTANBUL


444 54 56

www.varyapplaza.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com