17 / 05 / 2024

Uluhan'ın yeni projesi Beylikdüzü'nde hayata geçecek!

Uluhan'ın yeni projesi Beylikdüzü'nde hayata geçecek!

Uluhan Grup'un Beylikdüzü'nde 95 bin metrekarelik alanda inşa edeceği yeni yaşam ve iş merkezi projesinin çalışmaları devam ediyor


 

Uluhan Grup un Beylikdüzü nde 95 bin metrekarelik alanda inşa edeceği yeni yaşam ve iş merkezinin ticari alanı 15 bin metrekare olacak. Bir amfi tiyatroya ve bir sanat okuluna da ev sahipliği yapacak olan proje kapsamında, Acunkent ve Babil Kuleleri nde olduğu gibi her türlü sosyal alana yer verilecek. Projede yer alan tüm daireler Marmara Denizi ni gören eşsiz bir manzaraya sahip olacak. Projenin yatırım bedeli ise 245 milyon Euro. 

 

 

Uluhan Grup, Esenyurt un çehresini değiştirecek iki büyük yaşam ve iş merkezi inşa ediyor. Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri ne aynı anda imza atan Uluhan Grup, ev sahibi olmak isteyen ailelere sunduğu geniş sosyal imkanlar ve kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz uygun ödeme planıyla büyük kolaylıklar sağlıyor. İki büyük kentsel dönüşüm projesiyle sosyal yaşamı yeniden tasarlayan Uluhan Grup, Esenyurt un çıtasını çok daha yüksek bir konuma taşımayı hedefliyor. Dört dörtlük yaşam merkezlerini hayata geçiren Uluhan Grup un ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edilen Acunkent ve Babil Kuleleri nin bina yönetim sistemleri ise inşaat sektörünün köklü kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek.

 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri